hem garaj hem araçlar 10 numara: )
hem garaj hem araçlar 10 numara: )
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
sahibindende bitanede ben gormustum dogan 9.670 kmde falandi arabanin koltuklari hale posetli twbi fiyatida 5-6 daha yukseekti
vay arkadaş evinde böyle bi salon olacak yaaa orda yaşanır vallaaa
efsaneler süper, maşallahSS'i başka yerde muhafaza etsin yanlarına hacı murat gelsin
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
satılık 124 var hacı![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Ben de Mehmet Rüştü Başaranın garajı gibi bir şey bekledim böyle ferrariler corvetler lambolar, karşıma çıka çıka şahinle 131 çıkınca enteresan oldu tabi..
Hurda dökük doğan L 5.5-6 bin yapıyorsa ordaki arac en az 20000 yapar alıcısı da cıkar![]()
Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
Araçların 2 sini canlı gördüm hakkaten sahane. 131 de 4500-5000 km de olması lazım
araçlarda çok gzl ama ark çok zevkli mekan mükenmel orda çok fena muhabbetler döner yha maşşallah... diyelimde soyulmasın mekan![]()
Bir japon atasözü derki paran varsa s2000'e bin paran yoksa ne s!k!me binersen bin
aga başka foto yokmu ya sabah sabah çok canım sıkıldı bak şimdi adamın burda ömrü en az 10 yıl uzar
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Maşallah çok güzel otomobiller ve garaj..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)