evet buda bızım stock(227hp) ama hızlı kızımız,sıfır boya sıfır hata 38k kmde henuz ...
![]()
satılık ılanı gıbı olmuss sıfır boya sıfır hata falan zaten bellı araba bizde almadan once baya arastırdık temız gorunenlerde hepbşiler cıktı full boyaa flan ama su senın dedığın yenı kasayı stoc halde gecmee olayıı bıraz kafamı karıstırrdı mantıksızz geldıı yanıı![]()
satılık ılanı gıbı olmasına ıhtıyac yokbızde cok arastırdık satmayan adamın kafasını yedık sattırdık
dedıgım gıbı nokta hata bulunmayan bır arac kendısı. stock yenı cupra varsa denemesı bedava
![]()
varda mesafe uzak istanbula yolumuz düşerse deneriz yada sizler gelirseniz hem misafirimiz olursunuz hemde deneme şansımız olabilir
fT Si-T (Ferhat abinin aracı)
![]()
Güzel araçlar cupralar ama ben yeni kasasını daha çok beğeniyorum. Ama Cupra bodyli değil FR yada sport diye geçen bodyŞu solungaçlı olanı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
www.honda-tech.com
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ankara dan kayseri ye giderken karşılaştım hemen bi foto çekeyim dedim size
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
nası bi şekildir bu anlamadım yaw
4 kapılıyı tek kapıya mı çevirmişler napmışlar
neden uzamış gibi gözüküo araba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)