ef-sedan'ın motoru ne olacak diye sorsam?
Tesla Model Y Juniper Premium Sr
şu an motorra girmeyi düşünmüyorum para kalırsa yaparız bişeyler
http://img25.imageshack.us/img25/2096/imzaohe.jpg Jant Boyama www.torosboya.com
hadi hayırlısı , seyretmesi bile zevkli olacaktır eminim...
sağolasın
VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun kardeşim, jantlar denildiği gibi biraz ağır zor kalkıyodu tek elle ama ebadını düşününce normal geldi bana, resimlerini bekliyoruz. takınca hakkaten prf.mak. ile çekcem güzel güzel sana ayrıca teşekkür ederim Gökhan.emeğinin karşılığı yok
R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük
brt51 Nickli Üyeden Alıntı Vayyy vayy vayy yavru vatanımın güzel araçları
Arif Gökdemir(R-Turbo)
kıbrısa 1 haftalık gezi için pasaport vize vs. neler gerekiyo?
K vtec
F€RH@_T5 Nickli Üyeden Alıntı kıbrısa 1 haftalık gezi için pasaport vize vs. neler gerekiyo? hiçbirşeye gerek yok. nufüs cüzdanın yeterli diye biliyorum.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı 99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
F€RH@_T5 Nickli Üyeden Alıntı kıbrısa 1 haftalık gezi için pasaport vize vs. neler gerekiyo? hiç bişi gerekmiyo ister pasaport ister nufus cüzdanı ile gelebilirsin 1aylık izin var
" Kontrolsuz güç gerçek güçtür. " https://www.instagram.com/alpataktv/
remus01 Nickli Üyeden Alıntı hiçbirşeye gerek yok. nufüs cüzdanın yeterli diye biliyorum. alp1903 Nickli Üyeden Alıntı hiç bişi gerekmiyo ister pasaport ister nufus cüzdanı ile gelebilirsin 1aylık izin var teşekkürler... gezmeye gitmeyi düşünüyorum pasaport çıkartmak vs uğraştırır diye vazgeçmiştim kimlikte gitme işi iyiymiş
SDR Nickli Üyeden Alıntı K vtec yaa bunu niye yapıyosunuz yaa aşığım resmen rpf1'e bu arada bi haftadır topkapı honda cem'de duran vtec K vtec sanırım
Evet o vtec bu vtec servis danışmanı tamer arkadaşımızda şu anda.
SDR Nickli Üyeden Alıntı Evet o vtec bu vtec servis danışmanı tamer arkadaşımızda şu anda. maşallah bi gün baka baka giderken kaza yaptırıcak bana
onur_toros Nickli Üyeden Alıntı araç benim ama satmıyorum nerde gördün satılık diye.. Sahibindende vardı vtec sedan ercan abiyede göstermiştim ozaman..
1.6tdi. Ecutech.
3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Sahibindende vardı vtec sedan ercan abiyede göstermiştim ozaman.. başka bir araçla karıştırmışsın...
Dun geceden resimler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları