ben girerim olum direk gidersin işte bi küt tamam![]()
Heralde o işyerinin sigortası aracın hasarını ödeyecektir yada o lifti takanlara dava açabilirler sanırım
Peki altında müşteri can verirse ailesine sigorta para ödüyormu işyerinin sigortası ? bilen varmı
Ya Bunlar Liftin Ayaginin Bagli Oldugu Yeri Saglamlaştirmadi Yada Iyi Oturtmadi Yada Liftin Belirli Agirligi Kaldiramamasi
www.honda-tech.com
lift en eski modellerden ortasnda birbirine zincirle baglanan kasa olması lazım.Kasalılar güwenli bu tiplere nazaran.Allah korumus yine de. Bizim serviste 2 tane var her haftasonu bakımlarını yaglamalarını yapar öyle kapatırız.
Masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
![]()
![]()
![]()
ben araç sahibi olsam kaskomu böyle bir durumda kullandırtmam.işyeri sigortası veya işyeri sahibine ödetir ödemezlerse dava açardım..
çünkü sigortanın hasarı karşılayıp karşılamaması sigorta yapısına ,işyeri sahibinin spoliçeyi yaptırırken olan isteklerine göre değişir..
bende işyeri sahibiyim..benim sigortam 3.şahıslara gelebilecek hasarları bile öder..( örnek verecek olursak; benim işyerimin levhası veya bi malzeme bi şekilde yan dükkandaki araca veya birşeye zarar verdiğinde ödeme yapar..)
sigorta yaptırırken işyeri sahipleri 3 kuruşluk ufak hesaplardan kaçmazsa yaptırdıkları sigorta hertürlü hasarı ödeyebilir..
Hayran olmamak elde degil![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)