Tayyar yakışır ona yakışır bunla oynaya oynaya yeter artık
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı STP satma bu arabayı bırak bin paşa paşa. Maşallah zamanıdır artık satılsın
eski jantlar dahamı yakışıyodu ne
ehehe evet ozgurcum aynen ole ama satılırken onlar gıtmesın dıye bole bısıy yaptık
STP Nickli Üyeden Alıntı zamanıdır artık satılsın Sene yükselt bari. Veya sen planını yapmışsındır hayırlısı olsun.
Jantlar beyaz olsa sankim daha bi cix olur
dımı eskı gunnerdekı gıbın
STP Nickli Üyeden Alıntı dımı eskı gunnerdekı gıbın ah o beyaz jantlar çok yakışmıştı yeniden bulupta takabilsen keşke
www.detailbox.com.tr
Bu efsane kombinasyon mekanda fena(izinsiz koydum kızmasın inş Stp)
Instagram Youtube Kanalım
oo cem hayırlı olsuun çok güzel olmuş valla,maşallah
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı oo cem hayırlı olsuun çok güzel olmuş valla,maşallah saolsın kanka tam bitsede çeksek güzel resimlerini
Bir maşallahda benden olsun.Cok güzel parlıyor.
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Bir maşallahda benden olsun.Cok güzel parlıyor. eyv barancım aslında öküz gibi uraştım arabayla cila için ama telefonla çektik telin ekranda manyak duuro resimler bilg e attım hüsrana uğradım
bitsin bitsin çekeris
SaRaC Nickli Üyeden Alıntı Bu efsane kombinasyon mekanda fena(izinsiz koydum kızmasın inş Stp) satıcammmm masraf acmayın banaaa
cem sen ondan okadar jant mant soruyodun hayırlı olsun cok yakısmıs bend e yarın oburgun bı polısh day yapcam kızıma
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları