Erel abuk subuk bi adamsın![]()
Senin iyi biri oldugunu, mesajlarında bir artniyet olmadıgını düsünerek sakin yazıp, alttan aldım.
Ama görüyorumki sen abartmaya sacmalamaya devam ediyorsun.
Bir fotograf konusunda yapılmıs bir espriyi bir yorumu herhalde kimse buraya getiremezdi.
Ben 29 yasındayım, her günüm ATATÜRK ile gecti, her günüm Vatan sevdasıyla gecti.
Bu Vatan icin Hakkari'de sınırda terorist ile catıstım, bana Atatürk, Vatan gibi özel degerlerle sakın gelme, bu özel degerleri böyle ''E30 Borbet'' mesajından sacmasapan alıntı yapıp alet edemezsin.
Herseye ATATÜRK'ü karıstırmayın.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Türkiyenin genel sorunu alet etmek gibi bir hasas ve kara noktayı benim üzerime çekiyorsunuz bende şehit torunu gazi oğluyum bu vatanın her toprağı için seve seve canımı kanımı veririm o yönden içim rahat,arkadaşların alıngan Ankaralı vs. konuşmalarına işin alınganlıkla alakası olmadığına değerlerimize biraz daha saygılı olmamız gerektiğini ve daha düşünerek yaklaşmamıza temelden kazanımların zor olduğunu dile getirdim art bir niyetim yoktu ..
Yalnız bu son körfez draglarından sonra sitedeki angara muhabetine canım biraz sıkılmıştı sitedeki diğer Ankaralı arkadaşlar gibi ,özelikle Ankara ya alaycı bir tarzla ANGARA denilmesine o zaman sesiz kaldım o yüzden lafım size değil geneldi.
Bir kaç alıntı yapabilirim ;
"angaralı bunnlar bi grup gelmişler ankaradan şahin tayfası aralarında bi muhabbet vardı"
orjinali : techturkey.com
angara versionu : testürkiye.kom
neyse daha fazla uzatmayalım özelikle yaptığınız işlere daha sonra yaşınıza saygım sonsuz yanlış anlama olduysa özür dilerim..
Kardesim o mevzular farklı, biz burda ufak bir espri yaptık.
Yoksa Ankaralı arkadasların kücümsenmesine, dalga gecilmesine senden önce ben müsade etmem.
En basta Anadolu insanı, o nedenle herseyden üstün tutarım, severim sayarım.
Yanlıs anlasıldık sadece, neyse sorun yok, resimlere devam![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ben polemiğe girmem az çok biliyorsundur hiç bir mesajımda sataşma vs. olmaz çok dikkat ederek yazarım aslında sana alıntı yaptığım mesajda gülücük koymayı unutmuşum yoksa buraya kadar gelmezdi ben gülücük koymaya geri döndüğümde iş işden geçmiş cevaplar çokdan gelmişdineyse olur arada böyle şeyler haydi tekrardan keyifli forumlar iyi geceler
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)