Bu jantla gördügüm 3. 306...
Bence inanılmaz cirkin gösteriyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Akıllı ben teker teker yükledim
Bende katılıyorum ve boşuna yoruyo
Evet oradaki araç. o konuştuğun ben değilim. eğer senin aracında da müzik sistemi varsa bu gün anlattılarbagajı pek bi nazik kapatıyormuşsun
ekrandan dolayı
![]()
TABİKİDE ER306Gti yaniBro her türlü
1. vitesde uzamaya başlıyorum
Sen sapıkmısın ne bu far aşkı alla alla. Ben plakamı söktüm zaten o çocukta sökcekmiş güzel duruyomuş bende orj far takarsam kardeş kardeş sevmem ben öle şey ben farklıyım gitcem arabanın yarısını pembeye boyatcam kızdırma beni![]()
İzmirin belediye otobüsleri çok ilginç geldi gözüme ne yeni ne eski gibi.![]()
bunlar eskileri abi 94 model falan bunlar. bmc nin ürettiği ilk otobüsler sanırım
yeni mercedes conectolar geldi sefere şimdi 50 tane körüklü,50 daha gelecek hepsi klimalı![]()
İstanbula geldide neye yarıyor klima açmıyor armutlar![]()
burda açıolar abi şimdiden
haziran ayında falan iyice açarlar..
2007den itibaren gelen arabaların çoğu klimalı ve açıolar gündüz sıcağında klimayı
bu arada izmir otobüs filo olarak çok çeşitli yaw en eskiden yeniye doğru : ikarus - sanos - bmc - volvo - mercedes - man - yeni nesil bmc - yeni connecto mercedes
istanbulda bu kdr çeşit yok walla mercedes ve ikarusa denk geldim ben hep belediye arabalarında,bide halk otobüsleriniz var sizin orda bi hyundai ile güleryüz marka otobüsler enteresan çift katlıda ayakta duramıyom ben iki büklüm olmaktan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)