kedı yere koyunca yatağa giriyou dırek tuvalet yok mama yok hiç bi tepkı vermıyodu goturduk verdik
kedı yere koyunca yatağa giriyou dırek tuvalet yok mama yok hiç bi tepkı vermıyodu goturduk verdik
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
Çeşme otobanı sabaha karşı 6.30 suları
www.honda-tech.com
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
bak güldürdünüz beni, allah ta sizi güldürsün, yazıyım bişeyler
abicim bu işler sıcağı sıcağına oluyor, niyetine girdimi geri vites durumuna gelmeden bismillah deyip başlıcan işe, bende ha şu gün takarız ha bugun takarız derken soğudum, hayır parça takmayı bırak, bindiğim arabayı satıcam, kızdan ayrıldık tepe taklak olduk, ne heves kaldı ne bişey, keyfim yok araba yapıcak hevesle binicekbu arada gazlama olayına gelince, tabiki de arada sırada gazlıyoruz, kim gazlamıyor ki, onur kardeşimin gazlamıyor dediği olayı açıyım, genel olarak sakin kullanıyorum, altımdaki araba güçlü diye hatur hutur canını alımıyorum, olurda egzotık bişey görür edersem iki basar ederim, abartmadan keserim. o yanından geçtiğim günde muhtemelen solluyorumdur, sollama yaparken basıyordum sadece başka bi numara yok
![]()
evet itiraf ediyorum, arabayı aldığım gün didiştiğim ilk insan baran![]()
www.honda-tech.com