Boozer Nickli Üyeden Alıntı evet orası daha bi iki gün önce gördüm elemanlar yaparken ciddi sanatçı adamlar Bende ugrasıyorum fakat hepsi ustalarım
OcG_STi Nickli Üyeden Alıntı süper
" Kontrolsuz güç gerçek güçtür. " https://www.instagram.com/alpataktv/
alf Nickli Üyeden Alıntı arac cok guzel ama chrome line olayi acilen iptal edilmeli bence
Boozer Nickli Üyeden Alıntı S2K Turbo Wyne Tab. bu ısın ustları Tunc dındas - dogus cıhan Graffıtıde Karakterı yapılanda WYNE(Dogus cıhan)'ın Rahmetlı kardesı Doruk Cıhan'dır PERU'da trafık kazasında rahmetlı oldu kendısı
M-spec mehmete teşekkürler..
ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı M-spec mehmete teşekkürler.. çok can yakıcak coooook.güle güle kullan başkan
OEM+
Saolasın turgay bitiremedikki arabayı hala içi komple sökük ***** krizden hala kurtulamadık ...
etiket style olmus
ne oldu 50'ler mi takiliyoruz, beyaz yanaklar
..................... edit
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı M-spec mehmete teşekkürler.. ya bız bı aacaıpız ya
İzmir ... hep jdm hep jdm birazda rat style..
Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun gerçekten cok guzel bi GSI. Gidişi de adama kafayı yedirir
JumboAli Nickli Üyeden Alıntı S2K Turbo Wyne Tab. bu ısın ustları Tunc dındas - dogus cıhan - gokhan gencebay Graffıtıde Karakterı yapılanda WYNE(Dogus cıhan)'ın Rahmetlı kardesı Doruk Cıhan'dır PERU'da trafık kazasında rahmetlı oldu kendısı Allah rahmet eylesin. karakterin üstündeki yazıyıda okumamışım siz sanırım yakından ilgineniyorsunuz arkadası falansınız yada kmr'yi falan tanıyorsunuz
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun gerçekten cok guzel bi GSI. Gidişi de adama kafayı yedirir Saol gidişi fena değil daha iyi olcak inş
Bizim sitede de çekmiştim..Daha büyük komple bi evin duvarına yapılmışıda var onuda çekerim.
Dr.Ecu
Çekmeköy burası galiba. şimdi rezil etmişler Ne çok graffiti sever varmş ya
ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı M-spec mehmete teşekkürler.. sukarede yapılacakların kalıtesını okadar guzel yansıtıyorki.umarım yakın zamanda bitirisin.güzel olmuş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları