arka Honda amblemı dışında çok guzel o amblem yenı kasalara aıt oldugundan buyuk kaçmış bence.
arka Honda amblemı dışında çok guzel o amblem yenı kasalara aıt oldugundan buyuk kaçmış bence.
DR. OWL
Öncelikle ellerine sağlık, araçada maşallah
Herkese güzel yorumları için tesekkur ederim .. allah hepimize kazasız belasız surusler nasip etsin .. Stoplar konusunda Bana yardımcı olan Gökhan Gündoğan yada Pause yada HAF15'in sahibi abime ve Normalden daha uzun stoplarımı takmama yardımcı olan o altlarındaki eğim sanki orjinalmiş gibi uzatan kaportacıma minnettarım.. belki bilmeyen olabilir o stoplar normalden yaklasık bi 8 cm daha uzun normalde dikdortgen plaka oluyor sığmadı kare cıkarttık
Yagız'a zaten tek kelime bulamıyorum soyleyecek harika bir cekim gercekleştirdi sağolsun beni kırmadı .. Arkadaki logoya gelince eskisini cıkarırken biraz sıkıntı oldu ondan ole buyuk oldu aslında kucukte kurtarabilir ama stoplar buyuk araba buyuk logoda buyuk
+ bu araba BMW 'mi diye soranlardan sıkıldım oyle bi logo taktım
ama sokeriz problem değil
Tekrar dan herkese cok cok tesekkurker ..
Ellerinize sağlık.
İzmir'e yakışır, yakışıklı bir araba..
Allah nazarlardan korusun.
kocaman maşallah allah nazardan saklasın 14 ve 20 ci fotolara özellikle bayıldım
artık corc-i zamanıcdti
o arkaya limanı aldığınız fotoğraf e öyle ya sabah saba uykudan uyandırdı valla maşallah aksarayda niye deniz yok yaa![]()
Maşallah çok beğeniyorum bu arac, satılıkken favorilerimdeydi en son satılmıştı sanırım umarım değerini bilen birine gitmiştir.
Oncelikle araci cok begendim cok guzel, fakat farkli jantlar tercih sebebi olabilirdi ve basiklik biraz daha artmali.
Mekan gercekten cok guzel, istanbulda arayipta bulamadigim yer. Cekimlerde gayet basarili, eline saglik Yagiz.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye