User Tag List

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
262 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Ünal TURAN Farkı :)

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FatihKahveci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi driftboy adlı arkadaş ne adın belli ne sanın belli ünalın profilinde olduğunda apaçık belli yerinde belli yurdunda belli sen kimden izin aldında o resimleri aldın buraya koydun hangi hakla koydun hayırdır ünalın videosu olan kırmızı aracın videosunu ben çektim o aracın resimlerini çekmek için bağcılardan kalktık floryaya gittik ordan zeytinburnuna ordan incirliye ordanda merter mc'e gittik biz yaptıklarımızla yürüyoruz ve satıyoruz şimdi burdan ilan veriyorum alıp yapıp sattığımız araçların muhasebesini tutacak bir arkadaş arıyoruz ücret dolgundur ssk+yol+yemek parası mevcuttur. bu konuyu kilitleyin daha fazla uzamasın yoksa çok kalp kırılcak!!!!
    Adımda sanımda belli ünal turanın facesindede ekliyim kendisinde numaramda var nerde oldugumda ortada. aynı seyleri defalarca yazdım sanada yazıyorum. Kimseye laf ettigimiz yok konulara bak gör. kaç yere yazdım bunu oraya.

http://www.techturkey.com/forum/foto...aclar-859.html
    konu burda incele ondan sonra sen ver kararını.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eee bu yavsaklar kime küfür edio ?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fatih coşkun kaya denen piç kim sen onu bi söylesene

bak senin yazdıklarını ünal turanın yazdıklarını siklemiyorum hiç çünkü bi mevzu var ortada

ama coşkun kaya piçi nasıl genelleme yaparak konuşabilir hacı

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Birazdan geri vites yapar ibneler merak etmeyin biz demedikte yanlışlık olduda hayali biri vardıda.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bak senin yazdıklarını ünal turanın yazdıklarını siklemiyorum hiç çünkü bi mevzu var ortada

bende ona takıldım ıste anası sikişmişler kım yahu s?
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kücük kuzeni yazmistir

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O Çoşkun Kaya Denilen *** Nasıl Konuşuyorsun Lan Sen Sıkıntın Varsa Sıkıntın Olan İnsanların İsimlerini Yaz Bu Nasıl Bir Laf Techturkey'deki anası sikişmişler ..

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anası s.... ne demek
    tabi ya ...

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar üyeyiz.Yok mu içimizde bir hukukçu.Hiç muhattap olmadan hukuki yollardan gazını alsak şu kendini bilmezin.

MPower's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem bu şekilde düşünüyo niye geliyo o Çoşkun Kaya mıdır nedir burda araçlarının resimlerini paylaşıp yorum bekliyo?

FatihKahveci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adımda sanımda belli ünal turanın facesindede ekliyim kendisinde numaramda var nerde oldugumda ortada. aynı seyleri defalarca yazdım sanada yazıyorum. Kimseye laf ettigimiz yok konulara bak gör. kaç yere yazdım bunu oraya.

http://www.techturkey.com/forum/foto...aclar-859.html
    konu burda incele ondan sonra sen ver kararını.
    bana konu göstermene yok ben zaten sürekli takip ediyorum küfür edenide dün akşam buldum gerekeni yaptım ama diğer yazdıklarım geçerlidir.

Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eee bu yavsaklar kime küfür edio ?

ben gerekeni yaptım sen beni tanıyosun burdan veya bizden biri kim küfür etmişse gerekeni yaparım beni biliyosun uzun zamandır tanıyosun beni böle terbiyesizliğe kulak asmıcamıda biliyosun ama siklemiyorum demen beni kırdı haberin olsun.

Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birazdan geri vites yapar ibneler merak etmeyin biz demedikte yanlışlık olduda hayali biri vardıda.
    geri vites yapıcak adam burda bu kadar yazı yazmaz rahat ol ibneler mibneler hayırdır yanlışlık falan yok küfürü eden bizden biri ve bizde gerekeni yaptık sıkıntı yok nete girdiği zaman özrünüde diletiriz.

Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kücük kuzeni yazmistir
    yukardaki ibneleri senin küçük kuzenin mi yazdı yoksa halanın kızı mı ?

Alıntı özgür67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar üyeyiz.Yok mu içimizde bir hukukçu.Hiç muhattap olmadan hukuki yollardan gazını alsak şu kendini bilmezin.
    insanın avukata ihtiyacı yok mahkeme yolları bütün Türkiye Cumhuriyeti halkına açıktır.

Alıntı MPower's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem bu şekilde düşünüyo niye geliyo o Çoşkun Kaya mıdır nedir burda araçlarının resimlerini paylaşıp yorum bekliyo?
    resimlerimiz niye izinsiz sayfamızdan alınıp buraya koyuluyor.?

MyDream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz hem suçlu hem çok güçlümüsünüz ?
    USPerformans by UtkuSELAMOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FatihKahveci. Sen Baştacısın laflarında yanlışlık yok eyvallah ama anaya küfürün özürü olurmu ? nete girdiği zaman o dandik hakkında gerekirse özürde diletiriz demişsin böyle gereksiz anayı bacıyı nete düşüren adamlarla muhattap bile olma kendisini görürsen deki Delikanlılık diline.beline sahip olmaktır. akıllı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MyDream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz hem suçlu hem çok güçlümüsünüz ?
    vallahi güçlü olduğumuz doğru ama her insanın bir suçu vardır suç bizdeyse gerekeni yaparız bende dün gece gerekeni yaptım küfür edeni buldum ve konuştum oda gerekeni yapacakdır buna eminim. orda yazdıklarımı iyi oku ve idrak et üste çıkmaya çalışmıyorum bizim araçlarımızın resimleri burada bizden izinsiz habersiz paylaşılmış ve makara yapılmış sayfalarca geyik yapılmış bizde tepkimizi gösterdik ama bazı arkadaşlar amacını aştı burda sinirleri gerdi biraz daha ben küfür eden arkadaş adına herkesden özür diliyorum bu bir geri vites değildir daha önce yazdıklarımın arkasındayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FatihKahveci. Sen Baştacısın laflarında yanlışlık yok eyvallah ama anaya küfürün özürü olurmu ? nete girdiği zaman o dandik hakkında gerekirse özürde diletiriz demişsin böyle gereksiz anayı bacıyı nete düşüren adamlarla muhattap bile olma kendisini görürsen deki Delikanlılık diline.beline sahip olmaktır. akıllı olsun.
    haklısın eyvallah sıkıntı yok bizdede özrü yoktur sadece yaptığı küfürü genel olarak kullanması hata oldu genel olarakda yapamaz anaya küfür olmaz içiniz rahat olsun gereken yapıldı.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nen fafiiiik sen kırıldın mı bana ısırtırma dombul yanaklarını

olum siklemiyorum derken kötü manada demedim sana la

piçin biri geliyo sizin aracınızın fotolarını koyup konu açıyo sonra bunlar shop denince kesinlikle değil diyo ve elemanla taşak geçiyolar buraya kadar herşey normal

sonra araç sahibi ve coşkun kaya piçi o yazıları yazıyo şimdi sorun nerede faficim

MyDream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım sana zaten laf eden olmamış 1. si araç sahibi bile aracının tt de çıkmasından gayet memnun reklamın iisi kötüsü olmaz yazmış sen araç resimlerimiz izinsiz yayınlanıyo burda dalından tutmaya çalışıosun yanlış 1. 2. si TT de yada baska bi yerde resminin yayınlanmasını istemiyosan resimlerin telif hakkı vardır alırsın üzerine yazarsın numarasını izinsiz paylaşılamaz ibaresinide eklersin kimse sosyal medyada resimlerini paylaşamaz paylaşırsa hak idda edersin çünkü internetin amacı paylaşımdır buraya düşen herşey paylaşılır hata 2 . 3. sü burda herkes resimlerde ne olup olmadığı konusunda bişeyler biliordur çünkü bu işi prof yapan arkadaşlarımız var burda bouşuna iddalarda bulunmak hata 3 onun dışında gövde gösterisine gerek yok aşağı yukarı burda herkes kendi malının ağırlığından haberdardır başkasınınkiyle kimse ilgilenmez kimseyede açıp sallamaz 4.

Saygılarla.
    USPerformans by UtkuSELAMOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nen fafiiiik sen kırıldın mı bana ısırtırma dombul yanaklarını

olum siklemiyorum derken kötü manada demedim sana la

piçin biri geliyo sizin aracınızın fotolarını koyup konu açıyo sonra bunlar shop denince kesinlikle değil diyo ve elemanla taşak geçiyolar buraya kadar herşey normal

sonra araç sahibi ve coşkun kaya piçi o yazıları yazıyo şimdi sorun nerede faficim
    yok la kırılırmıyım ben sana yaa..

bu konunun en başında açılmasında bile karşıydım böle birşeye gerek yoktu biz ekmeğimizdeyiz ne gerek var buralarda resimleri paylaşmaya ünal turan benim çok yakın arkadaşımdır kardeşim bile diyebileceğim bir insandır hergün beraberiz ben takipdeyim sürekli bütün konuları takip ediyorum face'dede bakıyorum dün ünalın yazdıklarını okudum sadece yazılanlarda genelleme yapılması yanlış oldu dün gece aradım o yazıyı yazdığından sonra onunlada konuştum ve yazıyı kaldırdı ben yine diyorum edilen küfürlerden dolayı özür diliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MyDream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım sana zaten laf eden olmamış 1. si araç sahibi bile aracının tt de çıkmasından gayet memnun reklamın iisi kötüsü olmaz yazmış sen araç resimlerimiz izinsiz yayınlanıyo burda dalından tutmaya çalışıosun yanlış 1. 2. si TT de yada baska bi yerde resminin yayınlanmasını istemiyosan resimlerin telif hakkı vardır alırsın üzerine yazarsın numarasını izinsiz paylaşılamaz ibaresinide eklersin kimse sosyal medyada resimlerini paylaşamaz paylaşırsa hak idda edersin çünkü internetin amacı paylaşımdır buraya düşen herşey paylaşılır hata 2 . 3. sü burda herkes resimlerde ne olup olmadığı konusunda bişeyler biliordur çünkü bu işi prof yapan arkadaşlarımız var burda bouşuna iddalarda bulunmak hata 3 onun dışında gövde gösterisine gerek yok aşağı yukarı burda herkes kendi malının ağırlığından haberdardır başkasınınkiyle kimse ilgilenmez kimseyede açıp sallamaz 4.

Saygılarla.
    2 tane zibidi(buraya dikkat genelleme yapmadım o kişiler belli ) bizim resimlerimizi alıp buraya koymasın diye gidip masraf edip telif hakkımı alalım biz ekmeğimizi kovalıyoruz biz burda reklamımız olacak diye düşünmüyoruz öle bi laf edilmiş olabilir ama bizi bugüne kadar burdan bir insan arayıp araba sormuş değil beklemiyoruzda zaten biz yeri geliyo face'den araba satıyoruz o yüzden 2 lira kazandığımız arabaya 500 lira masraf edip telif hakkı alacak vaktimiz yok. saygı bizden.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)