degerlı yorumları ıcın herkese cok ama cok tesekkurler.. cagatay kardesım elıne emegıne saglık..
degerlı yorumları ıcın herkese cok ama cok tesekkurler.. cagatay kardesım elıne emegıne saglık..
sulhı baskan sen bılrısın kım oldugunu fedo baba ve serdarıma saygılar sevgıler..
cok güzel maşallah alah kaza bela vermesin.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
güzel bi gc8 ama renklerin ayarı fazlamı ne
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Maşallah çok güzel duruyor kanatsızda bi baska![]()
☻/
/▌
/ \
maşallah çok güzel..ankarada orkun abinin eski aracına çok benziyor o galiba ama emin olamadım =) şahane duruyo vallahi =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
MAŞALLAH. ARABA MÜKEMMEL...30r li bu makina
arac istanbuldan görkem diye bir arkadasın. Bu arabada eskiden prodrive kanat ve ledli stop vardı. tek 22b Stobu eksik, o nu da bulunca takacak ins. Olay bu arabadan ibaret benim icin, hayalim boyle bi araca sahip olmak.. hem 2000 model, hem kasa düzgün, motor gırtlak.. hem mavi renk, hem dış görünüşteki detaylar tam istedigim gibi..hemde 2011 deri sti koltuklarına kdr yapılmıs..
Şu arabanın içinide eski haline çevirinde yine efsane olsun. Şu fardaki mercek işi olmamış.
herkese degerlı yorumları ıcın cok tesekkur ederım elımızden geldıgınce bıseyler yapmaya calısıyoruz ..daha eksıklerı var ınsallah onlarıda en kısa zamanda yavas yavas halledıcem arac erdem arkadasımızdan sonra bıraz bılıncsız ellere gecmıs ( gorsel ve ıc aksam ) bakımından gorselı bı nebzede olsa duzelttıgımı dusunuyorum hepsını zamanla tamamlayıp guzel hatasız bı gc8 olucak ınsallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)