bugün trafikte canlı gördüm güzel duruyodu beyaz rengi...
ben sıyah(beyaz mart teslımı ve zamlı fıyat) duz vıtes premıum aldım (subat 13 gıbı teslım olacak)
oncelıkle honda' ya hayrandım bu yuzden one cıktı
her turlu modıfıye ye yatkın
sonra bu donanım astra golf jetta'da 53bın uzerıne cıktı kı ben 45,4 e aldım
motor ıcın soylenenler var vw 1.6 105bg'lık motoru kac yıldır kullanıyor ***** ayrıca pıyasa 1.4 asırı beslemelı araclarla dolu ve lpg uydurulamıyor (honda brc ıle anlastı)
ıcı bı double&navıgasyonlu teyple cok sık olur
fd kasadakı kronık sorunlar gıderılmıs
araba aksam test edınce ıcerıdekı aydınlatmalar econ ozellıgı I-mıd ekran fazlasıyla guzel
evt arkası gercekten kotu ılk ısım plakalıgın yanındakı far uzantılarını fılmle kaplamak olacak
fd kadar spor bır gorunumu yok ama bu zamanda sıfır bı araba alınacaksa en mantıklı secım suan gercekten cıvıc...
Test sürüşüne cıktım.Adamlar hala torpito ya yavaşlatma koymamıslar, lakk diye iniyor.4 camda halen auto yok, ayrıca on konsol gece guzel fakat tasarım olarak fn2 kadar basarılı degil.Hele kasa yıktı benı tam anlamıyla.Aradıgımı bulamadım.Almaktan da vazgectim.
Yol tutus, sessizlik, ve kaliteli iç dösemeler guzel fakat, icime sinmedi pek. şoktayım suan.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Fuardaki arabanın görüntüsü daha bir hoş geliyor insana. Türkiye deki ile fuardaki resimleri kıyasladım. Bence tampon altlıkları ve yan marspiyel ekleri gelirse bu kasa icin kasanın görüntüsü biraz daha kendini toparlar. Ve tabiki jant faktörü. Güzel 17-18 inclik bir jantla daha da güzelleştirilir. Consept olanında ön panjur ve farlardaki karartma biraz daha asi gösteriyor aracı. Bunları uygulayarak daha da güzelleştirilebilir.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
burdan hondanın tum muhendıslerıne seslenıyorum!!!
beynınız yokmu olm sızın..? 2.sınıfa gıden cocuk bıle daha ıyı bır kasa proje cızer.
fd6 yı begenmıyodum yıllardır sımdı gozumde buyudu ..ic dızaynı da kesınlıkle fd6 daha ıyı...bole rezalet gormedım..
hondada cokuse gecmese barı.
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
Bugün gördüm bende..
FD6 ya kurban olurum. Çok silik ezik asla civic demiyeceğim hatta civic yazısını okuyana kadar inşallah citydir dediğim bir araba..
içi, arkası inanılmaz kötü..
jantlarından iç konsola kadar heryeri kötüleştirerek çizmişler ne mantıktır anlamadım canlı gördüğümde sanki arkası özellikle kaldırılmış gibi geldi.
FD6'ya devam![]()
eski kasadaki görüntü yeni kasada yok begenmedim hiç.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)