emeğe saygı ama nolur öndeki lipi sökün![]()
maşallah cekımlerde aracta yıkılıyor
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
masallah 38 olmasıda bi o kadar masallah güzel
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Maşaallah çok güzel e36. Allah kaza bela vermesin. Yanlız ön sinyallerden bir an önce kurtulmak lazım. Öndeki lipe neden bu kadar tepkili herkes anlamadım? E36 M3 GT lipidir o, uyduruk bişey değil...
Lipin kondusyonuna takildilar sanirim, en azindan ben. Sinyaller de smoke olursa tadindan yenmez olur.
Ilk gordugumden beri hayran oldugum bir arac.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Mükemmel bir coupe.Lipteki boya atıkları ve sinyaller hariç çok güzel.
Turuncu ön sinyallerle çok daha yakışıklı olacağına inanıyorum![]()
Eline Sağlık Efe Eklemişsin Fotoları, Kafa Kafaya Verip Zevkli Geçen Çekimdi Ben Zevk Aldım,
Orjinal Beyaz Deri RECARO Okan Bunun Koltukları
Fotolarda Belli Olmuyor, Araba Kırmızı Değil Pembe,
Saygı Duruyorum Yorumlarınıza Ama Ben Araçları Modifiye Ediyorum, Artık Alışmadıkmı Krom Böbrekli Ve Mat Siyaha Çevrilmiş Bobrekli Araçlar Görmekten Varmı Gövde Rengi Boyanmış Ön Izgaralı Araçlar Hemen Hemen Bi Çoğu Hazırladığım Araçta Yıllardır Kullandığım Bişey Bu Artık, Nasıl Denir MMPower Tarzı.
Arkadaşlar Bencen Önce Cevaplamış Ama, Ön Lip'le Alaklı "Sök" Önerilerini Bende Anlamış Değilim, Ön Tampon M3 Ön Bıcağı Ve M3 GT Splitter'ları Orjinal Parça Ama Nasıl Bu Araçlar Bukadar Alçak Ve Bu Parçalarla Kullanılmaya Çalışıldığında Ister Istemez Surtuyor Kullanıcılar, Çekimdede Olduğu Gibi Çıkmış, Çok Basit Bi Şekilde Mat Siyah Boyanır, Yorumlarınız Için Teşekkür Ederim.
Special Cars And More = MMPowerGarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)