User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
81 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 2012 cyprushondaclub toplantısı

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıbrıs jant konusunda bi türlü gelişemedi, seçimleri hiç beğenmiyorum şahsen.

araçlara maşallah.
    Alıntı JDM CIVIC R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jant derken kardesım ? oyle 19 - 20 ınc lexsani yada krom style mi olsun diyorsun ? o arabaların uzerınde jantların ne marka oldugunu bılıyormusun ? yada japon usulu modıfıye hakkında bılgın warmı ?
    arkadaş haklı kıbrısta satılan kaliteli jant varmı bence yok bn 6 sene boyunca goremedım sahsen.he arac ustunde gelen japon markalar var ama onlarda arac ustunde varsa eger yoksa çin mali saçma sapan jantları takıp guzelım arabaların guzellıklerını bozuolar bncede kıbrıs jant konusunda hıc gelısemedı bu gıdıslede gelısmesı cok zor.

bu arada japon usulu modifiye demişsinde burda herkes gayet iyi bilir japon usulunu biz japon usulune hem alman usulu katıp hemde amerıkan takılıyoruz bu aralar.he ılla jdm olucak dıosan o arabaları azıcık yere gomun bende heh tamam olmus dıyım.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda bolluğu var maşşalah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş haklı kıbrısta satılan kaliteli jant varmı bence yok bn 6 sene boyunca goremedım sahsen.he arac ustunde gelen japon markalar var ama onlarda arac ustunde varsa eger yoksa çin mali saçma sapan jantları takıp guzelım arabaların guzellıklerını bozuolar bncede kıbrıs jant konusunda hıc gelısemedı bu gıdıslede gelısmesı cok zor.

bu arada japon usulu modifiye demişsinde burda herkes gayet iyi bilir japon usulunu biz japon usulune hem alman usulu katıp hemde amerıkan takılıyoruz bu aralar.he ılla jdm olucak dıosan o arabaları azıcık yere gomun bende heh tamam olmus dıyım.
    kardesım arabasına meraklı olan adam verıyor siparisi 1 ay sonra japonyadan geliyor marka jantlar. dogrusu oyle tunıng shoplarda marka jantı şıp diye bulamassın ama eger bilinçli olarak modifiye yapıyorsan veririsin siparişi gelir veya gider rum tarafından alırsın. yada biraz sanslıysan arabanın uzerınde japonyadan gelir. ben kıbrısta cok nadir gördüm oyle spor arabasına çin malı jant takıp da kullanan. ya 2 bilemedin 3 kişi.

alcaltma konusuna gelınce. 6 yıldır kıbrısta yasıyorsun yolların durmunu ve kasislerin ne kadar yuksek oldugunu bılıyorsun. yere göm demesi kolay. çilesi ne olacak ? hergün tampon, spoiler mi boyatalım ? yada kasisden gecerken eksoz borusunumu ezelim ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım arabasına meraklı olan adam verıyor siparisi 1 ay sonra japonyadan geliyor marka jantlar. dogrusu oyle tunıng shoplarda marka jantı şıp diye bulamassın ama eger bilinçli olarak modifiye yapıyorsan veririsin siparişi gelir veya gider rum tarafından alırsın. yada biraz sanslıysan arabanın uzerınde japonyadan gelir. ben kıbrısta cok nadir gördüm oyle spor arabasına çin malı jant takıp da kullanan. ya 2 bilemedin 3 kişi.

alcaltma konusuna gelınce. 6 yıldır kıbrısta yasıyorsun yolların durmunu ve kasislerin ne kadar yuksek oldugunu bılıyorsun. yere göm demesi kolay. çilesi ne olacak ? hergün tampon, spoiler mi boyatalım ? yada kasisden gecerken eksoz borusunumu ezelim ??
    1 senedir tr deyim ondan onceki 6 sene kıbrıstaydım magosada ogrencıydım siyah bi ef hb vardı bende birazcık alçaktı sadece bana sıkıntı yoktu bnce kıbrısın yolları cokta kotu deıl madem japon usulü modifiye diosun o zmn baş kural yerdesin .

No coffee!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    magusanın yolları kaymak gibiydi. suan içler acısı heryer kazıldı. hıc bıryerde kasis yokdu. lefkosada adım bası tumsek war. bu dediğin burda biraz zor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    magusanın yolları kaymak gibiydi. suan içler acısı heryer kazıldı. hıc bıryerde kasis yokdu. lefkosada adım bası tumsek war. bu dediğin burda biraz zor.
    bana farketmıodu lefkoşa girne magosa bize her yer trabzon nese arkadasa solenmıssın jant olayındada arkadas haklı kısacası ona dıle getırmek ıstedım aslında kıbrısta bılınclı modıfıye yok olanda bı kac kişide var onlarda belli kişiler araçlarından zaten belli oluyor.ki filtre konusunu hiç açmak istemiorum mesela heleki cam filmi olayı fln

No coffee!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen nasıl tiplerle karsılasdın bilmiyorum ama. biz hondacılar olarak gayet bilincli ve kaliteli ürünler kullanarak arabalarımızı modifiye etmeye calısıyoruz. cam filmi olayı derken japon arabalarının arka camları fabrika cıkısı siyahtır. bu kadar honda içerisinde bir kusur gördüysen söylede bilelim. kıbrısta bilincli modifiye yok diyorsun... bunu neye dayanarak soyluyorsun ? bu kadar honda, mıtsubıshı, subaru, nissan kullanıcısı varken hangisinde sallama bir modifiye gördün ? yani sen kıbrısta lpgli, arkası kalkık, krom jantlı şahin mi gördün de böyle bir yorum yaptın ?

ben arkadasa bısey soylemedım. sadece ne tur jant olması gerektıgını sordum.

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence araçlar 10 mahş. daim olsun buluşmalarınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen nasıl tiplerle karsılasdın bilmiyorum ama. biz hondacılar olarak gayet bilincli ve kaliteli ürünler kullanarak arabalarımızı modifiye etmeye calısıyoruz. cam filmi olayı derken japon arabalarının arka camları fabrika cıkısı siyahtır. bu kadar honda içerisinde bir kusur gördüysen söylede bilelim. kıbrısta bilincli modifiye yok diyorsun... bunu neye dayanarak soyluyorsun ? bu kadar honda, mıtsubıshı, subaru, nissan kullanıcısı varken hangisinde sallama bir modifiye gördün ? yani sen kıbrısta lpgli, arkası kalkık, krom jantlı şahin mi gördün de böyle bir yorum yaptın ?

ben arkadasa bısey soylemedım. sadece ne tur jant olması gerektıgını sordum.
    diorum ya sayılı kişiler bu işi bilerek severek yapıo die.dierleride ne görüosa onu yapıo .allah aşkına açtığın konudaki eg lere bakarmısın yada kaç tane ıntegrada jant var ve bu jantların kaç tanesine onay verebiliosun sen jant bulamadıgı ıcın en kalıtelı olarak oz takanımı solim yoksa dierlerinimi euro r ların hangisinde jant var bana bilinçli modifiyeyi anlat lütfen .nese tartışma konusu olup çıkıcak bu konu öfkem aslında ne sana nede hondalara .öfkem o hondalara sahip olupta rezil edenlere.çok güzel olanaklara sahip bi yer kıbrıs araba konusunda ama kullanabilen çok az kişi var.

No coffee!!!

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıbrıs kıbrıs kıbrıs
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diorum ya sayılı kişiler bu işi bilerek severek yapıo die.dierleride ne görüosa onu yapıo .allah aşkına açtığın konudaki eg lere bakarmısın yada kaç tane ıntegrada jant var ve bu jantların kaç tanesine onay verebiliosun sen jant bulamadıgı ıcın en kalıtelı olarak oz takanımı solim yoksa dierlerinimi euro r ların hangisinde jant var bana bilinçli modifiyeyi anlat lütfen .nese tartışma konusu olup çıkıcak bu konu öfkem aslında ne sana nede hondalara .öfkem o hondalara sahip olupta rezil edenlere.çok güzel olanaklara sahip bi yer kıbrıs araba konusunda ama kullanabilen çok az kişi var.

koyu yesıl eg nin üzerinde jant volk racing marka
    kırmızı eg nin üzerinde ki jantlar rays marka (Hızlı ve ofkelı 2 dekı evo nun uzerındekı jantların aynısı)

DC5 lerin üzerindeki jantlar orjinal kendi jantlarını kullanmayı sewıyor arakdaslar.
    1 tane ep3 ün üzerinde de oz marka jantlar var dediğin gibi. zaten oz toplasan 5-6 arabada ancak war.
    benim kendi ep3 un ustundekı jantlar work marka.
    swap yapılmıs eglerin ve ek lerin uzerindeki jantlar orjinal dc2 jantı. gayet hafif ve guzel gorundugu için tercih ediliyor.
    hangi honda rezıl edıldıkı ? arabayı orjinal jantla kullanmak rezil etmekmi ?
    ben sahsen dc5 i full standart sewerım.
    o euro rların uzerınde gruppem hava fıltresı fujitsubo komple eksoz sıstemı mugen tampon vs vs war. jantı orjınal olmus ne olmus ?

yani bu yaptıgın yorumlarda sanki kendini ifade edememek gibi bir durum anladım.

tartısma konusu neden olsun. burda sohbet edıyoruz guzel guzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koyu yesıl eg nin üzerinde jant volk racing marka
    kırmızı eg nin üzerinde ki jantlar rays marka (Hızlı ve ofkelı 2 dekı evo nun uzerındekı jantların aynısı)

DC5 lerin üzerindeki jantlar orjinal kendi jantlarını kullanmayı sewıyor arakdaslar.
    1 tane ep3 ün üzerinde de oz marka jantlar var dediğin gibi. zaten oz toplasan 5-6 arabada ancak war.
    benim kendi ep3 un ustundekı jantlar work marka.
    swap yapılmıs eglerin ve ek lerin uzerindeki jantlar orjinal dc2 jantı. gayet hafif ve guzel gorundugu için tercih ediliyor.
    hangi honda rezıl edıldıkı ? arabayı orjinal jantla kullanmak rezil etmekmi ?
    ben sahsen dc5 i full standart sewerım.
    o euro rların uzerınde gruppem hava fıltresı fujitsubo komple eksoz sıstemı mugen tampon vs vs war. jantı orjınal olmus ne olmus ?

yani bu yaptıgın yorumlarda sanki kendini ifade edememek gibi bir durum anladım.

tartısma konusu neden olsun. burda sohbet edıyoruz guzel guzel
    bence sende fazlasıyla honda fanatizmi oluşmuş negatif eleştriyi duymak istemiosun da ben mavi ep3 be beyaz dc5 haricinde albenili bi araç göremiorum pek.sende çok iyi biliosun ne demek istediğimi ama inanmak istemiosun alevli neonlu hondalarıda biliosun leylek specleri fln ama neyse sen iyilerinide bildiğin için karşı çıkıosun ama o iyilerde sayılı diyorum ben sana snnki ahmetinki mehmetinki geri kalanı traş.

No coffee!!!

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah, süper bir buluşma olmuş, ne kadar honda varsa toplanmış
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

EMD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zevkli arabalar var
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EMD insan değilsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.youtube.com/watch?v=c2LWI...&feature=share&fs=1" width="644" height="390">http://www.youtube.com/watch?v=c2LWI...&feature=share&fs=1" />BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah, süper bir buluşma olmuş, ne kadar honda varsa toplanmış
    kardesım guzel oldu ama daha gelmeyen bu kadar arac daha vardı.

berkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah hepsi birbirinden güzel
    34 BAK 117 - cıvıc vti

34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
    34 HK 4550 - cıvıc vtec2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence sende fazlasıyla honda fanatizmi oluşmuş negatif eleştriyi duymak istemiosun da ben mavi ep3 be beyaz dc5 haricinde albenili bi araç göremiorum pek.sende çok iyi biliosun ne demek istediğimi ama inanmak istemiosun alevli neonlu hondalarıda biliosun leylek specleri fln ama neyse sen iyilerinide bildiğin için karşı çıkıosun ama o iyilerde sayılı diyorum ben sana snnki ahmetinki mehmetinki geri kalanı traş.
    kardesım 6 yıl kıbrısta yasadın. nasıl olumsuzluklar içerisinde oldugumuzu biliyorsun. biz olumsuzluklar içerisinde bişeyler yapmaya calısıyoruz. burası ne JAPONYA nede USA'dir. parcalar orda uretılıyor orda satılıyor. ve kaldı kı bız butun dunya tarafından ambargo uygulanan bır ulkeyız. biz bunada sukur deyip allaha dua ediyoruz.

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş olayları nasıl kıbrısta ? maşallah ya çok iyiler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)