maşallah bütün araçlara, hayırlı teskereler mustafa'ya su gibi geçer inşllh günler
Printable View
maşallah bütün araçlara, hayırlı teskereler mustafa'ya su gibi geçer inşllh günler
eh seni be mustafa hayırlı teskereler kardeşim
Güzel bi buluşma oldu.
Bendeki fotoğraflarıda eklerim. Çok fazla çekmedim zaten :)
Hayırlı tezkereler :)
Hayırlı teskereler inşALLAH Mustafa kardeşime 460 gün çabucak geçer;Araçlarada maşALLAH..
Resimler cok güzel tekrar herkeze maşallah:) Başka resim varsa bana at sana kanka mail olarak yada pm olarak :)
Mustafa allahın izniyle gider gelir inşallah
hayırlı teskereler
araçlarada maşallah
hayırlı teskereler kardeşimize..güle güle gidip dönmek nasip olsun..Bu arada da araçlar maşallah..
arkadaşımıza hayırlı teskereler göndermeden önce bu buluşma aklında kalabılecek bir organızasyon çok güzel olmuş ayrıca bütün araçlara maşallah sarı bir ef tr de hemde ef9 ön tamponlu :) (acaba ef gerçekten -sir- olabilirmi?)
kanka hayırlı teskereler olsun
Maşallah araçlara.Hayırlısı ile gider gelirsin inş.kardeşim..
Hayırlı teskereler.
Cihan'ım ellerine sağlık.Sırf Mustafa'mı görebilmek için gece yarılarına kadar uğraştık aksı tamir ettik sonra sırtım tutuldu tutuk tutuk geldim oralara.Allah'ın izni ile aslanlar gibi gidicek aslanlar gibi geri gelecek
Herkese tesekkr ederım. Fotograf daha cok var ama baska arkadaslarda koysn onlardakı karelerıde gorelm dıe paylasmadım..
hayırlı teskereler, arkadaşı tanımıyorum ama kesin gömlekli olandır, askerlik ateşi yakmış sanırım :D
Masallah bambaska araçlar
maşallah araçlara, akere gidecek olan kardeşimize de hayırlı teskereler..
harbi o gömlekle nasıl durdu o bütn gün 5 derecedeki havada rüzgardan ben üşüdüm..