maşallah bütün araçlara, hayırlı teskereler mustafa'ya su gibi geçer inşllh günler
eh seni be mustafa hayırlı teskereler kardeşim
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Güzel bi buluşma oldu.
Bendeki fotoğraflarıda eklerim. Çok fazla çekmedim zaten![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Hayırlı teskereler inşALLAH Mustafa kardeşime 460 gün çabucak geçer;Araçlarada maşALLAH..
HAYATTA İKİ ŞEYE GÜVENİRİM,BİR AYNAYA BAKTIĞIMDA GÖRDÜĞÜME,İKİ YUKARI BAKTIĞIMDA GÖREMEDİĞİME...
Resimler cok güzel tekrar herkeze maşallahBaşka resim varsa bana at sana kanka mail olarak yada pm olarak
![]()
Mustafa allahın izniyle gider gelir inşallah
JoYTeaM
hayırlı teskereler
araçlarada maşallah
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
hayırlı teskereler kardeşimize..güle güle gidip dönmek nasip olsun..Bu arada da araçlar maşallah..
arkadaşımıza hayırlı teskereler göndermeden önce bu buluşma aklında kalabılecek bir organızasyon çok güzel olmuş ayrıca bütün araçlara maşallah sarı bir ef tr de hemde ef9 ön tamponlu(acaba ef gerçekten -sir- olabilirmi?)
Bak bitti bile…
kanka hayırlı teskereler olsun
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Herkese tesekkr ederım. Fotograf daha cok var ama baska arkadaslarda koysn onlardakı karelerıde gorelm dıe paylasmadım..
hayırlı teskereler, arkadaşı tanımıyorum ama kesin gömlekli olandır, askerlik ateşi yakmış sanırım![]()
maşallah araçlara, akere gidecek olan kardeşimize de hayırlı teskereler..
///
E36 3.20 Coupe
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)