Hakanım şunu pazar sabah yapsak![]()
Hakanım şunu pazar sabah yapsak![]()
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
güzel araç koltuklar burda sanırım ama fiyat uçuk baya
MINI JCW RECARO SPOR KOLTUK SETİ R56 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 27842740
Bu aralar zaten JCW'lere sardım. Hiç hoş olmadı bu![]()
ahmet abi gule gule kullan; cok iyi arac. masallahi var.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Herkese teşekkür ederim. Bu arada ufak ufak motora bişeyler yapmaya başladım. İlk AKRAPOVIC DP ile başladım
![]()
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Akinim Allah Razi olsun, senin tecruben benden fazla tabiki kardesime danisacam, bu arada ozlettin kendini
abi sakın takma dpyi denemeden önce hızlandırma arabayı
şakası bi yana geç oldu ama hayırlı olsun abi, cidden ben bile jcw bakınmaya başladım senin arabayı gördükten sonra ama hanımın otomatik derdi var maaleseffiyatları bi adam akıllı seviyeye inse alıcam bi tane new beetle sonra 3ayda bir araba değiştircem walla
![]()
ahmet yanlış anlama ama custom almanı tavsiye ederim![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
maşallah cok guzel olmuş. kazasız belasız![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)