Vayy sonunda cıkmıs benım gibi sevındım yahu , inşallah bol bol videolarını görürüz.
Alısılmısın dısında proje bastan sona tarihli anlatımlı konu olsa cok cok iyi olurdu.
Allah kaza bela vermesin...
Vayy sonunda cıkmıs benım gibi sevındım yahu , inşallah bol bol videolarını görürüz.
Alısılmısın dısında proje bastan sona tarihli anlatımlı konu olsa cok cok iyi olurdu.
Allah kaza bela vermesin...
Maşallah ağız tadı ile binersin inşallah
Masallah benimde gormek istedigim araclardan birisi uzun zamandir bittigine sevindim.
Yanlis anlamassaniz bir sorum olucak, bu kadar beklediginize rahmen, arabanin birazcik motor ici goruntusu daginik degilmi?
Yane kablolar orda burda birazcik ozensiz geldi bana bununla ilgili bi calisma yapicak misiniz?
Arac sahibi ben olsam bu goruntuden mutlu olmazdim acikcasi bu kadar beklediysem ama siz aldiginiza duaci gibisiniz
Iskender Usta konusturmus isciligini gercekten manifoldlar harika olmus.
Armağan, hayırlı, uğurlu olsun. Allah keyifli binmek nasip etsin.
harıka valla...ne zamandır sonucu beklenen proje..ankaraya gelınce yenı bı ayar yapılacakmı? gelir gelmez 2 barlarda bınmeyı dusunuyomusunuz? yoksa bi süre (yaza kadar falan) safe mode mu bıneceksınız?
Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız inşALLAH; Ankara beklİyor seni CAMARO![]()
HAYATTA İKİ ŞEYE GÜVENİRİM,BİR AYNAYA BAKTIĞIMDA GÖRDÜĞÜME,İKİ YUKARI BAKTIĞIMDA GÖREMEDİĞİME...
Maşallah kazasız belasız... tekerine taş değmesin
Teşekkürler arkadaşlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)