Plakalar da özel 106-206-306![]()
Bir gün herkes fransızcı olursa eğer, beni atlamışsınızdır. Allah korusun yani bi 307 aldım hayatımdan bezdim. Alan çocuğun torunlarına bile dua edicem beni kurtardı diye. Fransız öpücüğüne bile tövbe ettim o araba yüzünden
bende daha önce 106 gti ve saxo2 vts sahibiydim çok zevk alarak sürerdim 1 vites 2 vites inanılmaz zevklıydı yol tutuşuda güzeldi kötü yanlarında vardı ama ben severım 106 gti![]()
Japonyada 106 gti ve türevleri yuhh ilk defa görüyorum..helal olsun japonlara demekki onlarda sıkılmış hondadan![]()
sanırım japonyadaki yabancı yani japon olmayan araçların buluşması gibi bir şey olmuş buluşma dikkat ettinizmi ben hiç japon araba göremedim hepsi yabancı araçlar.. opel vectra b bile var![]()
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hepsini anladım da, bu 206 wrc'nin sağında görünen clio'yu anlayamadım.
Koskoca Japonya'da alınacak araba yokmuş gibi git bunu al, akıl işte.
Ayrıca bunların yaptığı müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi bir şey.
![]()
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
Evo2 hemde 206 WRC. Esso giydirmeli. Ve inanılmaz pahalı bu Body'ler ve Peugeot tuning işlemleri Japonya'da.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)