elinize sağlık güzel resimler![]()
Teşekkür ederim, eleştiren, yorum yapanlara fikirleriniz benim icin cok önemli
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Kamera için 500 TL biraz çok geldi çünkü aynı makinanın bende 115 Hs olanı var 300 TL'ye aldığımı hatırlıyorum.
masallah
devamını bekliyoruz
+ verilen teknik bilgiler çok güzeldi, onlar için de teşekkür
Ellerine sağlık Mehmet.Resimler özellikle mekan çok güzel.Yalnız bazı resimleri geniş açımı diyorlar sonsuz mu diyorlar öyle çeksen daha hoş olurmuş.Şimdi orada akarsu resmi var.Uzak bölgeye odaklanmış yakın bulanık çıkmış gibi.Yanlışım yoksa digital makinalarda manzara modunda yapılan çekimlerde bunun önüne geçiliyor
Sen benim yanıma gel ben sana çoook malzeme bulurum resmedilecek.
Birde hanıma şu makineyi aldım bayaa güzel maşallah.
Fujifilm FinePix S2950 14.0MP 3.0" LCD 18x Optik Dijital Fotoğraf Makinesi (HD Video Çekimi) - Foto / Kamera - Hepsiburada.com
Gelecekteki çekimlerinde başarılar.Devam et kardeşim![]()
Nadide şeyler değerlidir.
Teşekkür ederim
Tabiki seve seve
Zorkun cephesi ama okadar yukarılar degil
Abi sonsuz odak ta çektim zaten bir cogunu,makine yetersiz kalmıştır belki de,
O akarsu resminde ki bulanıklıgı bilinçli yaptım abiAh vakit olsa da keşke gelebilsem, fotograf bahane abi, görüşürüz inşallah tekrar. Yengem'e ve cocuklara selam. Fujiler de gayet iyi,pratikler, çekersin bol bol yapraklı koyu
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yapraklı koy işi bitti kardeş bende.Artık Bozyazı sahillerini çekerim.Aslında buraya konu açsam olur Bozyazıyla ilgiliHer zaman beklerim kardeş.Aleyküm selam
![]()
Nadide şeyler değerlidir.
kardeşim ellerine gözlerine sağlık. bir fotoğrafçı olarak değerlendirme yapmak gerekirse:
Teknik açıdan kaynaklanan yetersizliğe göre oldukça başarılı bir bakış açısına sahipsin. Evet fotoğraf makinesi herşey değil fotoğrafta önemli olan gerekli duyguyu vurgulayabilmek kadrajlarda ve bunu başarmışın tebrik ederim. Ancak edit kısmında biraz daha hafifleştir uygulamalarını emin ol ilerde çok daha tatmin edecektir seni o şekilde. Başarı ve çekimlerinin devamını dilerim elimden geldiğince takip edeceğim buradan..
walla kardeşim mükemmel olmuş ellerine sağlık![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Bir adet daha ekleyeyim
Uploaded with ImageShack.us
İnşallah abi,senin güzel konu ve yazılarını bekliyorum
Üstadım teşekkür ederim, daha çok acemiyim, hafifleşmesi icin benimde biraz pişmem gerekecek sanırım,sürekli benzer eleştiri alıyorum, eline diline saglık
Teşekkür ederim üstadım cok sagol.
Müdürüm vakit olmuyor pek, ama ilgilenecegim madem begeniyorsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)