HehehGüzel çalışma.
Tesekkurler
Saolun, bu seferlik Iphone la cekebildik. Seneye daha guzel bir calisma yapmayi dusunuyorum
Tesekkurler
Tesekkurler
Yapamazsin falan denince bana birseyler oluyor biliyorsun
: DD Yok yok cekiciye gerek yoktu, pist yakinlarinda baya insan vardi iterdik
: D Ne yapayim atasehir in tadi damagimda kalmisti
Bende ayni seyi dusundum ama sokmek cok kolay biri boardu alir gider diye tirsiyorum
Gorkem'i almaya giderken bir ara 160 civarina ciktim, problem yokCok saglama aldik, aparattaki metalin ici oyuk, board oraya oturuyor daha sonra uzerine metal bir kiskac var ve aparata vidalaniyor. Isteyene uretebilirim
: D Baslatirsa spoiler yerine cok garip seyler gorebiliriz, polis birsey derse de boardumuzu tasiyoruz gibi komik seyler soylenebilir
iyi malzeme cikti : D
Yillar gecti mudur, duzelemedik
yoldada ayni sekilde guluyor insanlar
Caktirmayin da aramizdan biri rossignol kanat mi yapti diye dusunmus
Gordugunde askerden yeni donmustum, ben yokken de kimse ilgilenmemis arabayla dogru duzgun. Gelir gelmez kondisyonunu eski formuna cektik ufak tefek eksikler haric. Kislari yuksekte tutuyorum ve amortisorleri yumusaga aliyorum ki beklenmedik cukurlardan zarar gormeyeyim, yazin basik gezmeye devam.
Maşallah güzel araba yorgun flnda degil bence.ztn onurcanda bu fikirler varken ooo daha neler görcez kim bilir
hafta içi telefonlaşalm cumartesi için![]()
yalnız bunu satarsın hea, bende cabrio araba için bakmıştım skiport, bi cama takılan bişiler buldum, bide bagaja takılanlar var, ama bu efsane olmuş resmen, hemen ticarete başla bencehatta çiftli falan yaptırmaya bak, malumunuz
![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Düşünce gayet güzel gerçekten iyi fikirnerdende aklınıza geldi...
Evet satmayi dusunmuyor degilim, biraz daha universal birsey yapmayi deneyecegim yakindaLazim olursa haber verirsin senin kanat yerine koyarsak baya havada durur gerci huehue : D
Tesekkur ederimm
Mehmet bir sus plaka aldin beni ne hallere dusurdun utanmiyor musunAslinda ayni seyi 3-5 s2000 yapip daga ciksak varya muhtesem birsey olur da.. kimse gelmez
![]()
onurcandan herşey beklenir uçan s2000 görürseniz şaşırmayın onurcandır boşver diyin![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
nan onurcan alemsınn haa
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
pazar gunu flndi sanirim aksam gordum bu arabayi 10 dk ugrastim arka bord'un resmini cekmeye tam net cikmadiatamadim buraya
yaratici bi fikir aslinda
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)