yapalım yapmayalım derken yaptık işte. değişiklik oldu. biraz da böyle binelim bakalım. orjinal motorsport, orjinal gt2 spoiler ve splitter taktık.
yapalım yapmayalım derken yaptık işte. değişiklik oldu. biraz da böyle binelim bakalım. orjinal motorsport, orjinal gt2 spoiler ve splitter taktık.
M. The most powerful letter in the world.
e36 dedin mi motorsport jant direkSpoiler konusunda da kararsızdınız, gayet hoş olmuş bu şekilde de, baya ağır deniyordu onun için ama, olsun gerçi o kadar da
Hayırlı olsun diyelim yeni görüntüsü![]()
m3 hakettiği o kaslı görüntüye tam anlamıyla ulaşmış maşallah çok güzel olmuş ama kafadan biraz daha düşmesinde engel sakınca varmı düşse nasıl olur ?
Cok da guzel olmus masallah![]()
abi maşallahı var zaten, dahada yakışıklı olmuş,
jantları M Contour düşünmedin mi hiç ? ben onları daha çok seviyorumda
tabi araba senin, zevk senin![]()
benim en begendigim E36 kombinasyonubu jantlar splitterlar ve spoyler super. sizin arbanin rengi de cok guzel gule gule kullanin
ben begenmedim spoileri :S araca maşallah tabiki.
Düşünceleriniz için ayrı ayrı, tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. sefa çekmiş kaşla göz arasında. koyalım bari
en azindan 5-3 duserse yakisik olur. 6-4 ve fazlasi kaymakli kadayif olur
Ha, bir de smoked veya amber sinyal.
///Mürüvvette endaze olmaz.
smoked olabilir evet. benimde aklımda denemek. fakat düşürme konusu çok riskli m3 de. zaten m3 için çıkartılan tüm yaylar 2cm standart düşürüyor. söylediğini yapabilmek için coil gerekir. hepsi bir yana, o kadar düşürdükten sonra, "risk budur" diyebiliriz. yol tutuşu hayal de olabilir. aklımda eibach yay ile 2cm düşürmek var onda da kararsızım.
teşekkür ediyorum![]()
Maşallah, sade ve hoş olmuş![]()
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)