User Tag List

Sayfa 20/27 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
509 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Kamyon,Tır,Otobüs Ağır Vasıta..

Kahraman castle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sene abimin ufak gelin arabası

BAŞTAŞ PERFORMANCE

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim yakindan tanidigim iki kusur milyonda motor acan pompali xfler var 480 volvolar var 1,5 milyon, kullanima bagli birazda 1,5 milyonda bi abim daf satti daha o kadar gider

memnun kalmama gibi olasiligi yok cok yaptilar agir vasita
    Gerci yazılım yapınca ekonomi ıcınmı yapılıyor hız ıcınmı? rampada fılan nasıl oluyor acaba?
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim merak ettiğim de; iveco eurotech 440e42 çekici yazılımla ne kadar güç alabilir ve fiyatları bineklere oranla daha mı fazla ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya bak yemin ederim ilaç oldu bana
    ALLAH razı olsun ...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşlerim çok acil bilgi istiyorum .

Actros 1850 yakıt olarak bilgisi olan varmı ?

Bu aracı renault primium 430 yada 440 bu iki aracı karşılaştırıyoruz + ları _ leri

Şimdiden teşekkür ederim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChtArdARSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerci yazılım yapınca ekonomi ıcınmı yapılıyor hız ıcınmı? rampada fılan nasıl oluyor acaba?

Ekonomi ve performans zaten beraerinde gelior atiyorum bolu dagi cikiyorsun yuklu bir birbucuk vites dustun yazilimla o vitesi dusmuyorsun guclu oldugu icin biraz daha iyi oluyor tabi basarsan yakar normal

Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim merak ettiğim de; iveco eurotech 440e42 çekici yazılımla ne kadar güç alabilir ve fiyatları bineklere oranla daha mı fazla ?

Yapilip yapilmayacagina bi bakim 96 modelmi?

Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşlerim çok acil bilgi istiyorum .

Actros 1850 yakıt olarak bilgisi olan varmı ?

Bu aracı renault primium 430 yada 440 bu iki aracı karşılaştırıyoruz + ları _ leri

Şimdiden teşekkür ederim
    Hangi actros abi? Euro kac? Ayni zamanda premuumlar kac model?

Renault az yakior ama kabin kotu motor volvo zaten almisken 13 lt lik motor alin 430 11 litre olmasi lazim nerede kullanilicak bilmiorum ama d13 iyi motor hatta 440 degil 460 bulun 440 bana gpre cok guzel motor degil

Yarin yakitlarini yazarim model verebilirsen otm mi degilmi yurt icimi disimi
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    95 model abi.

Daha önce de 2008 440 lık premium vardı. klima, hız sabitleyici falan vardı o yandan güzeldi.

o bu değilde ben magnumlara bayılıyorum ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekonomi ve performans zaten beraerinde gelior atiyorum bolu dagi cikiyorsun yuklu bir birbucuk vites dustun yazilimla o vitesi dusmuyorsun guclu oldugu icin biraz daha iyi oluyor tabi basarsan yakar normal

Hangi actros abi? Euro kac? Ayni zamanda premuumlar kac model?

Renault az yakior ama kabin kotu motor volvo zaten almisken 13 lt lik motor alin 430 11 litre olmasi lazim nerede kullanilicak bilmiorum ama d13 iyi motor hatta 440 degil 460 bulun 440 bana gpre cok guzel motor degil

Yarin yakitlarini yazarim model verebilirsen otm mi degilmi yurt icimi disimi
    Actros 2008 euro4 araç yurt içi kullanılacak otomatik vites 1850
    Renaut 2009 euro5 430 manuel
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Actros 2008 euro4 araç yurt içi kullanılacak otomatik vites 1850
    Renaut 2009 euro5 430 manuel

renaultlarda tam emin olmamakla 430 460da 11 lt sanırım ve dün konuştuğum kadarıyla 28 civarı yaktıran var 2 altı 2 üstü şeklinde actrosta da benzer yakanlar var tonajlı çalışılıcaksa actros belki daha mantıklı olabilir hacim var biraz daha
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cagrii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kahraman castle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen sene abimin ufak gelin arabası

Alyazmalı misali olmuş

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bizim berlingo kanka yapmış beyler.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renaultlarda tam emin olmamakla 430 460da 11 lt sanırım ve dün konuştuğum kadarıyla 28 civarı yaktıran var 2 altı 2 üstü şeklinde actrosta da benzer yakanlar var tonajlı çalışılıcaksa actros belki daha mantıklı olabilir hacim var biraz daha

agır vasıtada mantık işlemiyor ama..

yasar abı bence actrostan uzak dur derım yakıt cok fazla %40 tan asagı ındıremıyorlar yakıtı benım arkadasımda var..renault düsünürsende 430 mantıklı yakıt az hatta 460 larda bıraz daha az ama yarın birgun otomotık sansımanın arıza yapması halınde halen ustası yetıstırılmıs degıl 460 alırsanda düz al derım..

aslında renault alanların hepsı cekısı yakıtı ıcın alıyorlar ama kabınde kı sofore ayrılmış alan cok dar..uzun yolda sıkıyor adamı..ayaklarını uzatacagın bır alana yer verılmemıs parca asırı pahalı en ufak motor arızası sekman attırma ve egzantırık degısımı bıle 15,000 tl leri rahat buluyor.. bence scanıa dusunun derım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    körük yol tutuşu azaltmaz gideceğin yola göre körüklü şekilde alırsın artı olarak körük bazı durumlarda sana avantaj sağlar ki bu volvonun eksisi değildir, tam middilli actros alsan scania alsan onlarda önleri körüklü gelir, yada sen opsiyon olarak istersin körüklü gelir bu volvo ile alakalı bir durum değil, volvoda uyumadan almanyaya gidenler var hatta geri dönenler stop etmeden aynısını axorla yapabilirmisin?

retardırının tutmadığını senden duyuyorum 2005 800 binde retarderlı var halen ilk günki gibi performans sergiliyor

volvo ile mercedes kıyas edilebilecek araba değil şahsi fikrim budur eğer söktüysen parçalarını kıyasladıysan bakabilirsin ki piyasada ağır çalışan transport firmalarına bakarsan geneli volvo ile çalışır kısacası volvo iyidir

şu an yeni volvo fhlarda ön aks bağımsız hale geldi bu ciddi şekilde avantaj sağlayacak bir durumdur

ben volva ıcın tr aracı degıl dedım zaten transport aracı degıl demedım paran coksa volvo azsa axor..

buyur gel burdura beklerım oyle kulaktan dolma bılgılerle konusmuyorum ona buna sorup cvp vermıyorum kı ben ))burdurda gunluk olarak en az 4000 ton blok mermer sevkıyatı var antalya ve ızmıre volvo mersedes ın ve scanıa nın cıktıgı yere oncelıkle kepceyle cıkaracaksın sonra yukleyıp bı bırakacaksın o onundekı korukler bı yerıne kacınca patronun..))

oda volvo tr aracı degılmıs dıyecek )

körügün ıı oldugu yerler var kotu oldugu..

volvo nun axordan ve scanıa dan az yakan bır arabasını ben hıc gormedım ayrıca dengelı salla almanyaya gıderken kontak kapanmayıp işin garıbı hemen gerı donmesı...sen almanyanın polisini bilmezsın tako. 5 dk gecsın napıyorlar adamı)kulaktan dolma yalanlara ınanmayın..

bende fethıye kınıktan cıktım trabzona gelır gelmez bosaltım zaten jetti oradan da corumdan kiremiti yukledım burdura geldım scanıa 124g-420 ile..

retardar tutmadı dememısım zaten deep retardarın yerıni tutmaz dıyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yasar abı bence actrostan uzak dur derım yakıt cok fazla %40 tan asagı ındıremıyorlar yakıtı benım arkadasımda var..renault düsünürsende 430 mantıklı yakıt az hatta 460 larda bıraz daha az ama yarın birgun otomotık sansımanın arıza yapması halınde halen ustası yetıstırılmıs degıl 460 alırsanda düz al derım..

aslında renault alanların hepsı cekısı yakıtı ıcın alıyorlar ama kabınde kı sofore ayrılmış alan cok dar..uzun yolda sıkıyor adamı..ayaklarını uzatacagın bır alana yer verılmemıs parca asırı pahalı en ufak motor arızası sekman attırma ve egzantırık degısımı bıle 15,000 tl leri rahat buluyor.. bence scanıa dusunun derım..
    scaina isveç arabası olmasına ragmen en ufak bir buzlanmada yada karda nelere kadir olduğunu bizzat gördüm

6 gündür yoldayım volvo da, en ufak bir yorgunluk yok, daha önce çalıştığım G420 bindim şaşırdım kaldım içi dar kabin kötü rahat değil çok sallıyor,bunun farkına anca volvo ya bindiğin zaman yada mercedese bindiğin zaman anlıyorsun malesef
    Yakıt işine gelince volvo da % 30 ve 31 arası yaktırdım, g serisi mazot olarak ideal bir araç olabilir doğrudur lakin arabayı sürekli kullanacak ve sürekli yollarda olacak biri için ideal olduğunu düşünmüyorum scaina nın tek artısı retarder bence başka hiçbir artısı yok .
    2013 model actros retardar standart

Bu arada hangi arkadaş mercedese %40 yaktırmış cidden merak ettim?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-2 sene sonra bende başlıcam ufaktan nakliye veya servis işine Babadan oğula nesil

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-2 sene sonra bende başlıcam ufaktan nakliye veya servis işine Babadan oğula nesil
    lojistik sektörünce kaç bin tane firma var 2 tırı olan şirket açıyor.Şimdiden Allah bol kazanç versin birader.Bende gireceğim 20 sene içinde ekol un büyük oranda hissesini satın almayı düşünüyorum.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ben volva ıcın tr aracı degıl dedım zaten transport aracı degıl demedım paran coksa volvo azsa axor..

buyur gel burdura beklerım oyle kulaktan dolma bılgılerle konusmuyorum ona buna sorup cvp vermıyorum kı ben ))burdurda gunluk olarak en az 4000 ton blok mermer sevkıyatı var antalya ve ızmıre volvo mersedes ın ve scanıa nın cıktıgı yere oncelıkle kepceyle cıkaracaksın sonra yukleyıp bı bırakacaksın o onundekı korukler bı yerıne kacınca patronun..))

oda volvo tr aracı degılmıs dıyecek )

körügün ıı oldugu yerler var kotu oldugu..

volvo nun axordan ve scanıa dan az yakan bır arabasını ben hıc gormedım ayrıca dengelı salla almanyaya gıderken kontak kapanmayıp işin garıbı hemen gerı donmesı...sen almanyanın polisini bilmezsın tako. 5 dk gecsın napıyorlar adamı)kulaktan dolma yalanlara ınanmayın..

bende fethıye kınıktan cıktım trabzona gelır gelmez bosaltım zaten jetti oradan da corumdan kiremiti yukledım burdura geldım scanıa 124g-420 ile..

retardar tutmadı dememısım zaten deep retardarın yerıni tutmaz dıyorum..
    scaina isveç arabası olmasına ragmen en ufak bir buzlanmada yada karda nelere kadir olduğunu bizzat gördüm

6 gündür yoldayım volvo da, en ufak bir yorgunluk yok, daha önce çalıştığım G420 bindim şaşırdım kaldım içi dar kabin kötü rahat değil çok sallıyor,bunun farkına anca volvo ya bindiğin zaman yada mercedese bindiğin zaman anlıyorsun malesef
    Yakıt işine gelince volvo da % 30 ve 31 arası yaktırdım, g serisi mazot olarak ideal bir araç olabilir doğrudur lakin arabayı sürekli kullanacak ve sürekli yollarda olacak biri için ideal olduğunu düşünmüyorum scaina nın tek artısı retarder bence başka hiçbir artısı yok .

neyin kulaktan dolmasını diyorsun sen?

volvoyu körüklü alıpta şantiyeye sokarsan diğer makineler gibi ondada sorun yaşarsın eğer körüklü alıp o yollara sokarsan zerre anlamıyorsundur bu işlerden

zonguldakta çalışan scanialar var ağır işte senede kırdıkları diferansiyelin haddi hesabı yok aynı şekilde axorlarında ha belki volvoyu soksan volvoyu kırarsın uygun işe uygun araba alırsın cerli volvoyu al senin dediğin yola sür memnun kalıyormusun kalmıyormusun konuşalım

sen kulaktan dolma falan diyorsun ya gel ben sana 2012 460 fh ın yaktığı yakıtı göstereyim bakalım 28den fazla yakıyormu eski volvolar fazla yakıyor yerine göre doğru ama çalışma şekline ve sürüşüne bağlı yenilerde böyle bir sıkıntı yok

ahaha ben sana kontak kapamadan gidp gelen adamı göstericem istersen yanınada bindiririm salı günü çıkıp cumartesi evine geliyor adam tabi bu volvo değil daf 105 xf ekspress yükte yaparsın bu tako dijital değil bildiğin kağıtlı tako, 16 haziran 2010dan sonra yurt dışına çalışıyorsan dijital tako zorunlu gel yanıma sallayıp sallamadığımı göstereyim ben sana

alman polisini vs senden iyi bilirim merak etme sen güzel kardeşim

scania volvonun yanında araba değildir açık ve net kabin volvo gibi değildir sağından solundan ses gelir özellikle bu yeni g serisi r olduğunda biraz bazı donanımları farklı alınırsa v8i alınır yakıt için özellikle

yukarıda yazdığım yakıtlar doğru actrosa 40 yaktıran da sorun olabilir belki yükündendir bakmak lazım 105lik dafa 53 yaktıran adamda gördüm şimdi dafmı sorunlu?

işi bilen adam araştırır bulur zten premium motorları 11 litrelik 430 460 olanlar bildiğim kadarıyla 13 ltlik bi makine tavsiye ederim volvo nun i shift şanzımanı gerçekten başarlıl 440ından uzak durun yeter 460 mantıklı

volvoda istersen hiç inme yorulmazsın ama scania vs öyle olmaz
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

volvo ya %30- 31 yakmaz demedım kı basar tonajdan bahsedıyoruz benım araclarımda %30-31 yakıyor ızmıre basar tonaj ızmır donusu genelde köpük ve pecete getırıyor ortalama 30 oluyor

şu kar kış işi tır da marka farkettırmıyor bılınclı isen ve aracın huyunu suyunu bılıyosan sıkıntı yok daf cf yada xf farketmez alısılmamıs bıle olsa oturaklı bır cekıcı karı kişi ii yanı volvo kesınlıkle asvalt arabası ne daga gelır ne kara kayar atar demıyorum karın uzerınde kesınlıkle yurumez sanzıman seri aynı scanıa gıbı 6 ılerı ama saşe farklı

scanıa nın kabın rahatlıgını beyenmeyen senı gordum abı valla ne dıyım arz talep meselesı dıyelım masraflar cıkmaya basladı mı neyın ne oldugu bellı oluyor cekıcı işi sans işi volvo alırsın yuzun gulmez bmc alırsın guler

benım scanıa 970,000 km de aldıgımda 260,000 km de ıdı su ana kadar tek masrafım 900,000 km de turbo oldu oda normal 750,000 km dede baskı balata degıstırdım

volvosu olan arkadaslarda kan aglıyorlar bızım buralarda 440-460-520 mı ne arasan var ama kımse memnun degıl masrafları agır araclar

volvo cok kalıtelıdır ona sozum yok tır bazında en ıı cekıcı denıldıgınde karsılastırma bıle yapılmıyor volvo mersonun taksısı gıbı sıralamalara alınmadan bırıncı ama kesınlıkle tr ıcınde pıyasa arabası degıl onu kasdedıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)