[IMG][IMG][IMG][IMG]
[/IMG]
Bunlarda benden gelsin çalıştığım firmanın taşıma resimleri
[IMG][IMG][IMG][IMG]
[/IMG]
Bunlarda benden gelsin çalıştığım firmanın taşıma resimleri
[SIGPIC][/SIGPIC]
bir de scaniaların emsallerine göre fazla yaktığı doğrumudur?
bunu ölçmek zor gerçi ama,***** hepsi aynı yükle gezmiyor
volvo bencede ayrı
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Scania'yı biz satarken bu araba yakmıyo kokluyo diye satıyoruzGerçi kullanım koşulları ve özellikle kişiden kişiye oldukça değişiyor. Her tır kamyon kullanmasını bilen adam bu araçların üzerinde olduğu için yakıt konusunda net birşey söylenemez. Ben bunu kolaylıkla ölçebiliyorum. Sistem herşeyi döküyor benim önüme ve dolayısıyla yakıt gerçekten fazlamı yoksa kişinin kullanımıyla ilgili bir sorun olduğunu görebiliyorum.
Ayrıca Euro 4 - 5 araçların eski modellere göre yakıtı fazla yakmasıda doğrudur. Çünkü yeni sistemler egr, egr+scr (adblue) kullandıkları için durum daha farklı olabiliyor.
[QUOTE=initial-D;5752724]bir de scaniaların emsallerine göre fazla yaktığı doğrumudur?
bunu ölçmek zor gerçi ama,***** hepsi aynı yükle gezmiyor
volvo bencede ayrı[/QUOTE
Vabis bilinenin aksine az yakan çekicidir gerçi şimdi renault un yeni çıkardığı çekiciler vabisten 1,2 puan daha az yakmaktadır.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Renault zaten yakıttan elde ettiği tasarrufu, araç servise gittiği zaman telafi ediyor
Malzeme kalitesi ve fiyat olarak değerlendirildiğinde aracın 1,2 puan daha az yakması önemini yitiriyor.
Babamda eskiden 2008 Model 420 lik Renault Premium vardı. Yakıtının az olduğunu söylüyordu. Şuan bizdeki Eurotech 440e42 Premiumdan fazla yakıyor. 1 lira civarı yakıyormuş Eurotech.
1. viteste kalkan kamyon-tır şoförü görmedim hiçOtobüsü bilmiyorum.
Çok beğendiğim bir video bura da paylaşmak istedim.
buda sana kapak olsun...! - YouTube
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)