abartmayın yav eheh maşallah hepsine fiat day oldu bugün![]()
abartmayın yav eheh maşallah hepsine fiat day oldu bugün![]()
bi kere abarthtıkk Erhanım![]()
Allah a şükür havalar biraz toparladıda o sıradan pazar buluşmalarımıza kavuşabildikpuntolar gerçekten de çok şıktı Ertuğ,,,Orkun abinin aracıda son haliyle gerçekten farklı bi görüntü yakalamış,,,,
bizim yaşlı kurt hgt ler le çekicektim bende puntolarımızı ama bi anda biraz kalabalıklanınca ortalık üstünede yağmur gelince yalan oldu o kısmı derken,,,elinizde bi kaç fotoraf varmış çok iyi olmuş![]()
araclar cok güzel duruyor kazasız belasız
1 Dakkalık Saygı Durusuna Davet Ediyorum Genc Yasta Esini Kaybeden Corabım İcin
Bu aractaki jantlar zaten ozel. Bence bu jantlarla hafif basilsa cok tatli olur. Masallah 2sinede![]()
enough ?
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
jantları vericeksen geliyim abartımla bikaç kare çekilmeye ankarayamaşallah kanka seninki ayrı, nfs ekler iyi gitmiş oz'la diğerine
![]()
Maşallah kazasız belasız... ikiside birbirinden iyi
bp bir yerden tanıdık geliyor diyordum meğer bizim boom garageda gördüm fotolarını
maşallah tüm düldüller ok gibi
Maşallah..
Orkun abi bana Punto T-Jet'i sevdirmeyi başardı gerçekten. Arabası çok güzel. Hem motor modifikasyonu hemde dış modifikasyonlar tam olması gerektiği gibi. Abartı hiç bişey yok.. Ayrıca jantları süper..
İki farklı tarz yan yana.Fiat ın en sevdiğim modelidir Puntolar.
Herkese tesekkurler yorumlari icin![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)