LUPUS Nickli Üyeden Alıntı Ancak burada yakalarsın zaten 1.6 GTI olunca kaçırması da kolay oluyor naparsın
MR.TurboALİ Nickli Üyeden Alıntı ne güzel bu ya maşallah Allah kaza bela göstermesin. Teşekkürler. cümlemizinkine kazasız belasız.. özellikle seninkine çünkü iki tekerin eksik.
metinmb407 Nickli Üyeden Alıntı 1.6 GTI olunca kaçırması da kolay oluyor naparsın Bu forumu seviyorum üyeleri sıcakkanlı ve ilgili hemde otomobillerini gerçekten seviyorlar benim gibi.
Maşallah, cidden çok tatlı araç Kazasız belasız
dodoo Nickli Üyeden Alıntı Maşallah, cidden çok tatlı araç Kazasız belasız Eyvallah sağol daha iyisi sizlerin olsun.
satılık mıı
DeNNis Nickli Üyeden Alıntı sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana
doush Nickli Üyeden Alıntı satılık mıı Valla pek kıyamıyorum çok isteyen var ama, çok zamanımı ve emeğimi harcadım herşeyini fabrika çıkışı haline getirdim.Eğer benim kadar titiz ve meraklı birileri olduğuna inanırsam belki.Çünkü birkaçtane var ve kupon bu araba.
Tam o kişiye bakıyorsunuz
doush Nickli Üyeden Alıntı Tam o kişiye bakıyorsunuz Baktığım avatarın her tarafı oynuyor ama
Maşallah...
Dragger Nickli Üyeden Alıntı EMD insan değilsin
Emre D. Nickli Üyeden Alıntı Maşallah... Sağol Tüm vw gti lara maşallah.
LUPUS Nickli Üyeden Alıntı Baktığım avatarın her tarafı oynuyor ama ahahaha gençlik işte yerimizde duramıyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları