Çok iyi masallah böyle araçlar görmek çok güzel emeginize paranıza saglık Allah kaza bela vermesin ins...
Çok iyi masallah böyle araçlar görmek çok güzel emeginize paranıza saglık Allah kaza bela vermesin ins...
kanka eksik olma muhtelif yerlerinde duamız ve nazar boncuklarımız mevcut şükür olsun,hatta iki nazar boncuğu patlatmışlığı var cocugun![]()
Allah c.c razı olsun kardesım cok saol
çok teşekkür ederim,Allah c.c razı olsun,elimden geldiği kadar özen göstermeye çalısıyorum,yedek arabada olunca çok fazla çıkmıyo dısarı,bundan ötürüde çok fazla yıpranmıyo yavrucak![]()
Corvette yaa! cok guzel abı ya masallah kazasız belasız saten fotolara dıcek bısıy yok gordumde aklıma kucukken nette arattıgımda karsıma cıkan resımler geldı cok basarılı abı resmı ceken abımızınde ellerıne objektıfıne saglık...
maşallah allak kaza bela vermesin sizin araç seçimlerinizi seviyorum zevklerimiz bir rengine de bittim maşallah tekrardan![]()
Çok teşekkür ederim kardeşim,umarım çok daha iyileri sana nasip olur,canı gönülden yazdım bunu bak,inşallah diyorum
Allah c.c razı olsun onur,araba işinde çok ince eler sık dokurum..aradığımı bulana kadar vazgecmem,neticeside memnun edici oluyo,ki forumda açtığım konulardan bellidir heraldebu araç çok şansa bala oldu aslında,senelerdir duyardım ama bi türlü ulasamamıştım bu araca,sonra sahibi ile bi şekilde iletişim kurduk ve gecenın üçünde hayırlı olsun dedim
böle işte
![]()
Masallah cok guzel duruyor kazasiz belasiz..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Masallah Allah`im kazadan beladan kem gozlerden korusun ins.. Amin.!!
Boylesine nadide bi arac boyle kaliteli karelerde harbiden nokta olmus..
Allah`im agiz tadiyla binmek nasip eylesin.
Maşallah.. Kazasız belasız cezasız sürüşler abi çok güzel bir çekim olmuş anlaşılan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)