çuflatma planı üzerindeki abime
o bahsettiği shoot u bi türlü gerçekleştirmeyen mustiye..
suata murata (kendinin de emeğini yadsıyamam) burağa ve yorum yapan herkese teşekkür.
1. o silecekler kalkalı yıl olduo yazının olduğu resimler bayaaa eski
2. yusuf abi arabam konsinyede filan değil.99 yılından beri o galerinin önünde duruyor arabam, işyerimiz orada,kaç kere cjp buluşması düzenledik orda o kdar, nasıl bilmiosn anlamadım.
3. bir kişi daha hondaya benzetirse intihar edicem
4. sislerin büyük olduğunun farkındayımhemen herkesten aynı tepkiyi aldım ama abimin de dediği gibi tamamiyle orjinalinin aynısını yaptırdım ben. wingwest in body sini getirtmeye kalktım ancak makyajlı kasasına uygun tasarlandığı için kaput+ön panel+farlar+ön tampon+ön çamurlukları değiştirmem gerekiyordu.aracım üzerinde ÇOK uzun vadeli planlarım olmadığı için onun yerine aracımı Türk ustalarının ellerine bırakmayı tercih ettim.
body i yapmak için öle işkence çektim o kadar uğraştım ki, bir sisin boyunu değiştirmek bile tasarımı değiştireceği için ekstra haftalara malolacaktı bana.zaten tamponun kendisi 3 haftada bitti.o yüzden tamamiyle orjinaline sadık kaldm.o sisi bulup da oraya uydurmak bile çok uğraştırdı aslında yani.
aferin konus kızz![]()
KA Style
Aman konus tabı senı susturana ask olsun nenep
Iyıkı el atmıssın zaten senın bu abin %100 zevksız hahaha![]()
![]()
KA Style
ben simdi anladim bu adam nie mazda sevio hmmm . rx7 sux ama![]()
masallah kazasiz belasiz .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Mazda Civic sevdiğimiz bir araç gerçekten
ps:sen intihar edersen araba yiğit'e mi kalacak??
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
gorke teşekkür ederim
berk planlarınızın farkındayım abim zaten ikna etti beni ama kısmet işte..ama hayır, intihar edersem silahım atım ve mazdamla gömülmeyi vasiyet ettim.yani abime kalmaz.![]()
Guzel bir mazda zevkli bir bayan zeyneps mazda karşımızda.Maşallah.. vites topuzunu ben takmıştım daha doğrusu takmaya calışmıştım![]()
Resim 10 numara birde parklar sinyallere bağlı olup tam turuncu yansaydı yemede yanında yat
[/QUOTE]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)