Hhehhh kesinlikle bu sekilde daha hosss masallahh cok guzell williams=)
Printable View
maş. maş. artık gün yüzüne çıksın şu williams ;) :D
fotoların daha büyük hali varmıdır ?
Eyvallah:) ufak tefek eksiklikler halloldukca guzellesiyor meret:)
Gun yuzune cikti aslinda:) Geziyorum paso:) Project Cars a 2 gun once konusunu actim ama henuz bor aksiyon alamadik.
Cok daha fazla guzel fotolar var:) Yuksek cozunurlukte var ancak ***** siteye gereksiz yuk oldugundan koymadi sanirim
Williamsa Kocaman maşallah Rizedeyken benimde ilgimi çekmişti ama şartlar el vermedi sana nasip olmuş demek Güle güle kullan plakayı değiştirme :)
53 Rize Kader Gülmedi Bize :hahaha:
prof çekim bekliyoruz şöyle gece beyaz ışık altında mermiye dönüşür gibi :D maşallah
İki araca da maşallah..
Williams'ı geçen akşam (salı günü idi heralde :confused: ) bostancı köprünün altında gördüm kırmızı seat vardı birde..
Kazasız belasız.
İslerimin yogunlugundan cekemiyoruz. Omer sagolsun ne zaman konussak getir su arabayi diyor:)
Allah razi olsun.
Evet sali aksami bostanci kopru altinda Bursa dan gelen arkadaslarla ayakustu laklak yaptik. Motora falanda baktilar. Keske durup selam verseydin tanismis olurduk:)
2 aracada maşallah Willams ayrı dünya ama RS e de baya bi emek harcandı diye biliyorum zamanında, prof bi çekimi hakediyor bu araçlar bence :)
eren abi aracın maşallahı var ciddi anlamda bir efsane yarattın.ağız tadıyla binmek nasip olur inşallah.compomotive'ler çok can alıcı olmuş :D
Masallah iki aracada kazasiz belasiz cok guzeller..
son anda compomotive'lerden tanıdım inş. bi dahaki sefere..
Autodrom'a giden ekipte varmıydın abi sen pazar sabahı kozyatağı carrefour pek bi hareketliydi. Erken saatlerde bizde bir org. için arkadaşlarla orada buluşum.
Trophy'yi, "Ev"lat gördük hatta Melih'le lafladım biraz inş. bi dahaki organizasyona bende gelirim.
İnsallah.
Autodrom ekibinde vardim. Carrefour otoparkindada vardim. Gerci ben konvoyun kalkmasina 5 dk kala gittigimden belki denklesmedik. Bu daha cok tanisma organizasyonuydu. Ondan dolayi sinir 30 araba 30 kisiydi. Bir dahaki cok daha kalabalik olur buyuk ihtimal