Eyvallahufak tefek eksiklikler halloldukca guzellesiyor meret
Gun yuzune cikti aslindaGeziyorum paso
Project Cars a 2 gun once konusunu actim ama henuz bor aksiyon alamadik.
Cok daha fazla guzel fotolar varYuksek cozunurlukte var ancak ***** siteye gereksiz yuk oldugundan koymadi sanirim
Williamsa Kocaman maşallah Rizedeyken benimde ilgimi çekmişti ama şartlar el vermedi sana nasip olmuş demek Güle güle kullan plakayı değiştirme
53 Rize Kader Gülmedi Bize![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
İki araca da maşallah..
Williams'ı geçen akşam (salı günü idi heralde) bostancı köprünün altında gördüm kırmızı seat vardı birde..
Kazasız belasız.
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
İslerimin yogunlugundan cekemiyoruz. Omer sagolsun ne zaman konussak getir su arabayi diyor![]()
Allah razi olsun.
Evet sali aksami bostanci kopru altinda Bursa dan gelen arkadaslarla ayakustu laklak yaptik. Motora falanda baktilar. Keske durup selam verseydin tanismis olurduk![]()
2 aracada maşallah Willams ayrı dünya ama RS e de baya bi emek harcandı diye biliyorum zamanında, prof bi çekimi hakediyor bu araçlar bence![]()
Kaishakunin !!!
eren abi aracın maşallahı var ciddi anlamda bir efsane yarattın.ağız tadıyla binmek nasip olur inşallah.compomotive'ler çok can alıcı olmuş![]()
Masallah iki aracada kazasiz belasiz cok guzeller..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
son anda compomotive'lerden tanıdım inş. bi dahaki sefere..
Autodrom'a giden ekipte varmıydın abi sen pazar sabahı kozyatağı carrefour pek bi hareketliydi. Erken saatlerde bizde bir org. için arkadaşlarla orada buluşum.
Trophy'yi, "Ev"lat gördük hatta Melih'le lafladım biraz inş. bi dahaki organizasyona bende gelirim.
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)