beyler aracın maliyeti hakkında biraz sohbet ettik mustafayla gerçekten çok çok maliyetli bir iş bu arabayı yaparken 3 bin tl civarı folyo çöp olmuş gerisini siz düşünün
Ya iş maliyetlidir illa ki ama ne kadar param olursa olsun gidip 14bin TL gömmem.
Yarın öbür gün sökülcek gidicek herhangi bir geri dönüşü olan da birşey değil.
Uygulaması zordur , maliyeti fazladır anlarım.
Ama kendi araçlarına yaptıkları uygulama ve fiyat sayesinde yeteri kadar konuşturttu zaten![]()
yahu adamlar kendi reklamlarını yapmak için showcar yapmışlar. zaten bu folyoyu satma gibi bir beklentileri olduğunu sanmıyorum.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
tamamı değil de belki bazı parçalar kaplanabilir
değişik bir efekt yaratılabilir...
belki...
Tesla Model Y Sr
Öncelikle çok güzel olduğunu işçiliğin ise gerçekten başarılı olduğunu belirtmek isterim elinize sağlık.
GMG Garage yetkilisi veya ilgilisi kişilere iki sorum olacak;
1) Bu aracı trafikte ruhsatta renk olarak nasıl işleteceksiniz ?
2) Krom serisinin mat krom effect tarzında bir çieşidi varmı?
3) Yakından detaylı ürünün yapısını görebileceğimiz fotolar koyabilirmisiniz? (Bazı parçaları kaplatmayı düşünüyorum ancak dalgalı bir yapısı var ise küçük parçalarda kendini belli edecek sırıtabilir)
isteyen parası olan yaptırır neden bu kadar para gömdün demem ama mahallede afacanın birisi çıkıp da 2 taraftan çizerse arabayı çok yazık olur![]()
bir çiziğin gideri 10bin tl olur sanırım....
Tek olmak isteyen we Parası olan adam yaptırır, amacına da ulaşır, trafikte görmek isterim aracı, illa denk gelir maşallah deriz...![]()
M.Resat Simsek
çok farklı.. anladıgım kadari ile, zaten gmg garage'nin kendi arabasi tam anlami ile show car olmus... ruhsat olayini bende merak ettim, aciklanirsa sevinirim...
Degisik bise olmus masallah
En çokta kızların isine yarar gelir saclarına felan bakarlar düzeltirler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)