VW de Tek beğendiğim araçtır. Harika olmuş. Bana Japon görünümlü, alman gibi geliyor bu araç.
Sade ve şık.
VW de Tek beğendiğim araçtır. Harika olmuş. Bana Japon görünümlü, alman gibi geliyor bu araç.
Sade ve şık.
Maşallah........
Maşallah kardeşim Allah kaza bela vermesin. Gördüğüm en güzel scirocco..
tek kelimeyle kusursuz maşallah![]()
yavrum maşallah kazasız belasız...
maşallah çok güzel araç, Allah nazardan beladan sakınsın lakin çalıştığım şirket Platinium hizmeti başlattı ve siyah rocco lara logo uygulaması yapıp özel müşterilere hizmet götürmede kullanılıyor, mini den sonra roccolarada el attlıarsoğudum
Maşallah çok gergin duruyor. Kazasız , belasız , cezasız binmeniz dileğiyle.
Dun testteydık,hızlanmana bayıldım,sımdıye kadar test ettıgım en hızlı 50-150km hızlanma ıdı.
Bırde su 170-200km arasını halledersen,tadından yenmez.
Kesınlıkle Tek ve Buyuk cooler al,ek cooler alma,avantajı cok dusuk.
Ayrıca dıkkatlı kullan,bu kadar gucun ve torkun bu fındık makıneden cıktıgını unutma
Keyıfle bın kardesım,Haftaya Cumartesı pıste beklıyorum,duz yolda gazlamak bır yere kadar![]()
Maşallah çok güzel ya. Plaka da 01 ile başlayıp 01 ile bitince ayrı bi havası oluyor.Kazasız belasız sürüşler olsun.
Kayitlar ilk gun doldu,sana dedigimde 2 araba yer vardi
Mutlaka izlemeye bekliyorum,biz bize keyifli bir gun olucak. Astondan porscheye,ferrariden lsmboya,nissanda Audiye kadar her telden oyuncak var![]()
Maşallah çok güzel Allah kaza bela vermesin. Bişey dikkatimi çekti. Ön panjurda evotech stickerı var ama yazılımın revo olduğunu belirtmişsiniz. Yazılımınız nedir tam olarak?
Vw Cc & Mk 5 Gti
Dün nurtepe köprüsümü ne diyolar m.köy yoluna doğru çıkan yerde gördüm sanırım.çok iyi maşallah.
enough ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)