çok guzel bir buluşma olmus masallah![]()
e60, merso, pejolar, s2k , hondalar hepsine maşallah, mavi vw yi de var tabi.. Güzel bi gün geçirilmiş, istanbula da lazım böyle bi buluşma![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Çok güzel organizasyon olmuş araçların hepsine maşallah Trabzonda son 2 yıldır falan diyeyim gerçekten çok sağlam makinelerr varr.
Temmuzun ilk haftasındaki buluşmaya gelmek isterim aracımı yetiştirebilirsem![]()
diyecek hiçbirşey bulamıyorum süper süper süpersiniz trabzon maşallah herkeze makinaları ile birlikte![]()
artık corc-i zamanıcdti
maşallah çok güzel bi buluşma olmuş facebook'tanda görmüştüm yalnız tofaş göremedim pek,trabzon diyince aklıma gelen tofaş oluyor![]()
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, Temmuz'ilk haftasında çok iyi bi buluşma olucak 2. haftası ramazan sanırım , tofaş 1-2 tane vardı ağırlıkta yoktu malesefdiğer buluşmada hepsi gelicek
Peugeot Sport
aracların hepsıne masallah. Trabzon lu degılım ama asırı bır sempatim var trabzonlu cok eşim dostum var cok severım saygı duyarım hepsıne. Trabzonun araclarıda hakıkatten olması gerektıgı gıbı ne bır eksık ne bır fazla.Sezon sonu bı gelıp gezmeyı dusunuyorum,Bu arada TU 106 ya masallah allah hata kaza bela yuzu gostermesın arka jantların CC jantı galıba bı degısık durmus aslında![]()
simdide s2k furyasi baslamis ?D trabzonda ,masallah
www.honda-tech.com