Maşallah araç çok güzel, çekimler de öyle :) Ellerinize, emeğinize sağlık. Tekrar tekrar bakıyorum fotoğraflara, hayran kaldım :)
Printable View
Maşallah araç çok güzel, çekimler de öyle :) Ellerinize, emeğinize sağlık. Tekrar tekrar bakıyorum fotoğraflara, hayran kaldım :)
Çok profesyonel çekimler olmuş. Mercedes harika kazasız belasız kullanırsınız umarım, ama benim aklım mekanda kaldı. Neresidir acaba orası? :)
Maşallah çok güzel
maşallah çok güzel
Maşallah beeeeee sabah sabah bi ilham kaynağı gibi durdu
Maşallah çok güzel .
Maşallah hayran kaldım ip gibi nazar değmesin
Dün Seyrantepede gördüm bende aracı, tatlı bi sekmesi vardı uzaktan izledim öyle gelmesini :) Nato caddesinin bi arka sokağından geçiyordu :)
Maşallah kocaman Fatih abi.
maşallah mermi gibi olmuş çekimler süper böyle paylaşımlara hasta oluyorum. tşk. :)
maşallah Allah nazarlardan saklasın gecenlerde incirlide ömür plazanın önünde vardı aynısı bu olabilirmi? bitanede ben yapıyım diyorum 115 veya 123 bakalım şuan en çok istedğim şey 73-75 mi bu?
Fatih abi ellerine saglik :) Masallah arac cok duzgun duruyo tokat tarafinda vardi bi tane o aracmi :)
mükemmelinde ötesinde
Maşallah ağzım açık kaldı. Kazasız belasız günlerde kullanın.
sankı eskı bır fılmm ızlıorm gıbı hısettmmmmmm ...... emegı gecenelrın elıne saglıkk nokta olmus....
Maşallah güzel klasik..
Maşallahh 10 :)
Maşallah çok güzel bir araç Rabbim kazası belasız binmeyi nasip etsin ;)
MasAllah arac cok hoş , :)
arkadasınıza hayırlı olsun Allah kaza bela wermesın..
foto lar ıcın de tebrıkler gercekten harıka olmus.
sanırım tokat tan aldınız faworılerımde eklıydı:(:(
tekrar hayırlı olsun