Bebek ya Maşallah. Kazasız, belasız. :)
Printable View
Bebek ya Maşallah. Kazasız, belasız. :)
hayalimdeki merso kombinasyonu (tavan beyaz olucak ama :)).. fotoğrafları da pek sevdim.. çok zaman önce böyle bi benzinlik keşfetmiştim polatlı yolunda.. çekim için gittiğimizde bulamadık bi daha.. o geldi aklıma sinirlendim bak yine :)
Emre niye uğramıyosun bakim,beklerim kardeşim :)
O değildir bu istanbul'a yeni geldi,evet '75:)
Benden duymuş olmayın ama evet o :rolleyes:
Mekan Tokat,Otobüste mekan kesiyordum giderken kafaya koydum burda durmayı dönüşte,İstanbul'da çok aramıştım terkedilmiş eski benzin istasyonu.
20dk. kadar konakladık aldık bikaç kare,bana kalsa video çekerim orda bütün gün:hahaha:
Güzel dilekleriniz için sağolun arkadaşlar:)
maşallah çok çok güzel görünüyor
Maşallahı var Fatih abi hayırlı olsun arkadaşına sahibiyle fiyat konusunda anlaşamamıştık yoksa çoktan alacaktım ama kısmet değilmiş kime niyet kime kısmet
Çok güzelmiş araba da ortam da çekim de, ellerinize sağlık :)
Arac ve Cekimler ayrı ayrı cok güzel.
Fatih abi ellerine sağlık,
araç çok güzel maşallah,
çekimler çok güzel, daha ne olsun :)
daha güzel toplanamazdı heralde maşallah ellerinize sağlık.
bi zamanlar biyerde vardı istanbul'da ama hala duruyor mu bilmiyorum hep aklımda ama uzak diye gidemedim bi türlü:beuj:
o sahibi bi tane daha topluyor bilgin olsun,gövde rengi bu değil ama tavanı da beyaz olacakmış:)
Sağolun arkadaşlar. AMİN, cümlemize kazasız belasız güle güle binmek nasip olsun.
masallah cok begendım tam kıvamında olmus
bu makineyi yakından gördüm maşallah 10 üzerinden 10
araca'da maşallah çekimlere'de maşallah.
tokat taydı sanırım araç çok hoş iyi toplanmış , iç restorasyonu isteyen bir araçtı. hayırlı olsun. :)
bu arada imzayı gördükten sonra bir edit yapayım. kesinlikle hakkıyla bir w115 videosu beklıyoruz :)
araca masallah. Fatih yıne efsane cekımler gelmiş eline sağlık :icon_tup::icon_tup:
maşallah arka camdaki jaluzide fena nostaljik duruyo
masallah mermi gibi....