Baps.
Siyah beyaz ne zaman cekcez kanka
Telefon bekledim kanka cekicektik bidahaki geldiğimde artık
tmm alo yap unutma
kardesim masallah
S.Mert Nickli Üyeden Alıntı kardesim masallah Eyvallah kardeşim sağolasın
gördüğüm 206 enlerinden sade ve çok şık.
CafCaf Nickli Üyeden Alıntı gördüğüm 206 enlerinden sade ve çok şık. teşekkürler sizinkide cok iyi
Emre bu nası bi parlaklık.. hep ayna gibi folyo kaplayıpmı geziyosun napıyosun maşallah tütütütüt
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın... Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)
BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Emre bu nası bi parlaklık.. hep ayna gibi folyo kaplayıpmı geziyosun napıyosun maşallah tütütütüt Bu Cila atmadan onceki hali kardeşim yağmur baslamıstı orda
E.Bozoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Cila atmadan onceki hali kardeşim yağmur baslamıstı orda bide ciladan öncesi yani sustum ben
E.Bozoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Cila atmadan onceki hali kardeşim yağmur baslamıstı orda Ben gittikten sonra cila mı attın bide sen
emir_hks Nickli Üyeden Alıntı Ben gittikten sonra cila mı attın bide sen Ne sandın
Cilasını eksik edince kızıyor araba sonra hıncını vites çubuklarından çıkarıyor olmuyor Maşallah JC 206 ya
Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.
durdukça güzelleşiyor mu ne bu araba maşallah
Maşallah gerçektende
131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Cilasını eksik edince kızıyor araba sonra hıncını vites çubuklarından çıkarıyor olmuyor Maşallah JC 206 ya Aynen kanka teşekkür ettim DeNNis Nickli Üyeden Alıntı durdukça güzelleşiyor mu ne bu araba maşallah Eyvallah abicim yıllandıkca güzelleşiyor YsnErhn Nickli Üyeden Alıntı Maşallah gerçektende Teşekkürler
Son Fotolarıda koyayım
Maşallah Emre çok güzel duruyor
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları