güzel kareler bende sevindim senin arabanın resimleri vardie baktım ama bunlarla karşılastım bide senin arabanın resimlerini koyda bir göreyim sana zahmet
güzel kareler bende sevindim senin arabanın resimleri vardie baktım ama bunlarla karşılastım bide senin arabanın resimlerini koyda bir göreyim sana zahmet
Olmega goldun içim şekli odur tarçın ve portakalla tuz ve lmon taktiği gibi aynı sıra ile içilir aslında ... (ufak bi fikir veriyim yarçını dök tabağa içine bi miktar pudra şekeri dök karıştır portakalı ban içine aynı taktik devam fenaaaa olur)
Limon tuz la içiceksen gold alma zaten tarçına bulanmış portakalla bir için shot olur o
Allah canım çekti len gece gece![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
New Evinrude E-Tec Efes Pilsen Edition![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bu da yan masadan gelsin o zaman
![]()
konuyu unutmuşuz ne zamandır güncellediğim yok bi el atak bari
![]()
ahuauhuha napim bro florida da efes yok .. bi kaç türk marketi buldm onlarada baktım ciddi bulamadım yoksa ilk aşklar özelmiş unutulmazmış![]()
gelince acısını çıkartırız kanka.maliye spec
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
ahaha çıkarrız bro
bu arada geçen seneki apache team gene giderse bu sene ahmet abi bi merso çeker altına![]()
ahaha ne yaz dı beaApache yiz ! gururluyuz !!!
![]()
keşke biraz daha kaliteli bi makinam olsaydı ...
New York City
![]()
ooo iyiymişeline sağlık kardeşim
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)