z8 benim için de çok değerli ve unutulmayacak bi makine. kaputun altını da görseydik muhteşem olurdu, 5.0 lt v8'den 400 hp. ellerine sağlık arkadaş.
z8 benim için de çok değerli ve unutulmayacak bi makine. kaputun altını da görseydik muhteşem olurdu, 5.0 lt v8'den 400 hp. ellerine sağlık arkadaş.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Araç harika çekimler süper. Bir tek plakasının 06 JB 007 olması eksik kalmış.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bende park caddesinde çok görüyordum araba çok güzel fotoğraflarda öyle ikisinide maşallah ....
ankara da bir tanede gümüş gri görmüştüm ama bu mavi ayrı bir güzel ...
bu kapalı garajda toz tutmasın diye özel hava küvezinin içinde muhafaza edilen z8 mi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hayranim bu araca..cekimlerde cok guzel olmus..masallah.
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Cekimler mukkemmel, Aracada kocaman masallah.
#KGdetanirlar
Ellerine sağlık cok iyiler., aventador'u bekliyoruz![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bitaneside yesilkoyde bı sitenin otoparkinda yatiyo fume renk
Eline saglık..E90 nin cekimlerinden sonra bu iyi oldu..
Mert eline sağlık çok güzel kareler çekmişsin yine ama şu fotoğrafların kullanılmaması ya da çalınmaması adına yaptığın imzanın şerit halinde fotoğrafın orasından burasından geçmesi güzelliği bozuyor![]()
sen bu işi biliyorsun dostumeline saglık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)