Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Eğer yanılmıyorsam, biri başlangıç diğeri orta seviye makine. Eğer gerçekten bir heves olarak görmüyorsanız, o paralara makine almayınız.2. el bi 450d vs alınız, zaten 2.el olayında zarar etmezsiniz, çekmeye başlayınız ondan sonra yönelmek istediğiniz alana göre lensinizi belirleyiniz, yeterli gelmediğinde orta seviye ya da tam profesyonel bir makineye geçiş yaparsınız.
![]()
facebook fotorafı cekıyormusn ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Doğrudur, ancak 650D; video, hız vs özellikleri ile öne geçiyor, olayda yeniyim ancak iyi makine alıp sürekli auto modda da kullanmayıdüşünmüyorum.
Yurtdışında olduğum için hesaplı alabiliyorum, o yüzden hakkından gelemesem bile tatilde TRye getirince müşteri bulurum ben makineye![]()
Yine de yaramaz derseniz o başka![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
bnm ki Nikon d90.
o iki makineyi karşılaştırırsak tabiki 60dorta seviyede güzel bir makinedir.
yapılan öneriye katılıyorum eğer bu işe gerçekden gönül veriyorsanız alın yoksa başlangıç seviyesinde bi makine alırsanız sizin ihtiyaçlaınızı karşılayacağına ianıyorum.
d90 iyidir ama öneririm size,bundan sonrasıda nikon olarak d700 inşallah![]()
1.6 ies 34VY7723
1.4 is 34TT0011
temmuz sonuna clk63 black series mercedes geliyor yakın sayılırım sana çok gelip giderim beykoza uygun bi vakitte yerde araba geldikten sonra haberleşelim başka arkadaşlarda resimlerini çekicek seninde elin değsin istedim araba çıktında kesin ulaşıcam sana![]()
ben de beykozdayım, bi ara proflamak isterim aracımı. cep tlf ile anca bu kadar:
http://www.techturkey.com/forum/otom...larinizda.html
yemekler benden kardeşim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)