daha once hiç görmedimlakın güzelmiş. Turgay ne zaman alıyoz sana bundan bitane?
araç çok güzel, yanlış okumadıysam bir turbo kelimesi gördüm aradaortalama maliyeti ne kadar bu kasa bir civic için acaba?
kazasız belasız![]()
ohh msi ne guzel masallah. cok cıcı duruo. bayılırım EF ye bılıosun![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
arka sislerı ıptal etseydın keşke maşallah
www.honda-tech.com
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Tabiki Zevk Renk meseleside...
"EK ve EG varken hele adı hala nasıl unutulmadı bilmiyorum. Civic bence bu kasadan sonraki kasala ile var." demiş Schumi arkadaşımız..
Bence Abileri olan EF kasa olmasaydı o kasalar varolmazdı zaten şimdi diyorum...
Edeple gelen, lütufla gider.
3 tane 1. lık kupası var mahallı ve yeglence gunu draglarındaSİ ları gecıyor normaldır ıyı yurumesı
![]()
Radardaki ustanın delsolundan bahsediyorsun sanırım, o da cok güzel![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)