ALLAH kolaylık versin
Not : belki aklınızdan cıkmıstır ben resimlerde gördüm hava filtresinin giriş açık o kısmını kapatırsanız iyi olur zımpara falan yapıyorsunuz direk uçuşan pislikler girmesinler oraya tekrardan kolay gelsin.
ALLAH kolaylık versin
Not : belki aklınızdan cıkmıstır ben resimlerde gördüm hava filtresinin giriş açık o kısmını kapatırsanız iyi olur zımpara falan yapıyorsunuz direk uçuşan pislikler girmesinler oraya tekrardan kolay gelsin.
Kawasaki yeşili yerine delsollerdeki yeşili yapmanızı tavsiye ederim.Kawasaki yeşili çok cırt durur gibime geliyo
Araç Saxo II onu dikkate al, Saxo I bu rengi güzel taşıyamaz kanımca, aracının kendi rengi bence harika, İslamic Green i her zaman sevmişimdir, güzel pasta cila ile her zaman ben burdayım der, Allah kolaylık versin, kaporta boya işi zordur.. gelişmeleri takip ediyorum foto suz bırakmazsan sevinirim..![]()
Bence olayı 400 tl olarak düşünme.Tamam 400 az bi para değil ama ilerde içine sinecekmi o renk istersen photoshop yapan arkadaşlardan rica edin o renk bi görün ondan sonra girin renk işine,neden bu kadar ısrar ediyosun diye sorarsan bundan 5 yıl önce filan o renge boyanmış bi saxo görmüştüm ve inan hiç iyi durmuyodu bilginize![]()
Çamurluk değişseydi iyi olurdu aslında
renk böyle mi olacak?
böyle olacaksa bence 400 tlyi gözden çıkarın![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
boya bu telden denedim bakalım olcakmi
http://www.facebook.com/photo.php?fb...2210206&type=3
Bide bu var bugün shopta denedim biraz Facebook
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)