Tam bir Pimp car olmuş![]()
fiberci ali abiyide geçmişler reziLLik söleyım size arkadaşlar o arabada en az 76 kılo macun 123 kıloda fiber var hahah
renkler ve zevkler tartışılmaz sonuçta..body kit olarak hoş ama bnm zevkime göre jantlar gitmemiş.içte dışa göre uygun.bagaj şahinlerden çakmaemeğe paraya sağlık ne dielim
![]()
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
bilmiorum ama kendi yorumun su sekilde olcak
o araci onden begenmiyeni zevksiz bulurum ben arka yan vs. bisey demiorum ama onden asiri derecedeguzel olmush arac zaten show amacli yapilmis cadde kullanimina o sekilde uygun diil belki airsuspension olabilir yada coilover orasini bilemicem ancak butun hersey uyum icinde ve guzel bu arada arka bagaj kapagi sahinlere benzemis demis birisi,onada su sekilde cvp vercem bi body kiti 1010101010 araba takar iclerinden cok cok az bi kisimdaki arac sahiplerinin aracina yakisiranlicaniz uzun lafin kisasi arac fenaaaaaa..AVRUPALI OLUNLAN BIRAZ
artik yok yay jant coil takiim yok film cekiim devirleri gecti devir extremeshow car devri yakinda dediklerimi anlarsiniz..
![]()
adamın 10 tane s2000 ni vardır birini show amaçlı hazırlamştır,kişiliğine laf etmek bize yakışmaz bu arabayı hazırlayan burdan bir arkadaşımzda olabilirdi sonuçta arabaya gelicek olursak ben beğendim çok da güzel olmuş her s2000 japon tarzı olcak değil bu araba yapılırkende bundan uzaklaşmak olmuş amaç bence bizimde kendi çizgilerimizi yaratma zamanı geldi özenti stilleri,özenti lafları bi kenara bırakalım artık....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)