arkadaşlar genesis i sürdüm hatta chipli vs 280 hp civarlarındaydı lakin gitmiyordu o torku gücü tam hissedemiyorsunuz.hatta dip gaz yaptım otobanda 210 u çok çok zor geçtim.aşırı yakıt sarfiyatı ayrı bir durum zaten.Birde genesis te kilitli diferansiyel yok manuel yok vs şu anki kasa alınmaz.
RCZ 156 lık otomatiği sürdüm 225 i gördüm rahat bir şekilde.genesisi tokatlar(her iki araçda stocksa)
iç mekan kalitesi çok güzel bence her yer deri oturma pozisyonu çok şık ve dışardan bence çok güzel duruyor ve harbi dikkat çekici bir araba 2nci elini alın 60 bine 200 hp gazlayın turbolayın swap yapın ne bilym pek anlamam motor olaylarından.
toyota gt 86 ve subaru brz olaylarına bakmadan önce evo top gear gibi dergileri mutlaka okumalısınız derim.çünki evo dergisi editörü bu araçlar konusunda toyota gt86 yan vermeye yatkın subaru brz ise bu konuda daha isteksiz yazmıştı bir cümlesinde.
İkisini de denemiş bilgili tecrübeli bir editörden bahsediyorum.Ki bu dergilerdeki chris harris herry matcalfe(sanrm böle yazılıyordu) den bahsetmeyeceğim bile..
o paraya bence kesinlikle değecek araba değil lakinnn:))
eğer zenginseniz gerçekten alınıp yüklenecek araç
BOXER MOTOR var arkadaşlar subarusu olanlar benden 100 kat iyi bilir.
zenginsen al jant vs takarsın önemli değil birde fotoda gördüm TRD paketmiymiş neymiş çok güzel duruyor.Yurtdışı firmaları performans paketleri hazırlamış bile taktır uygula bilmiyorum yap işte deliler gibi drift yap yada gazla:)
Ama zenginde olsam bu aracı almazdım:) İnanın Rcz çok daha keyiflidir bence tamam arkadan itişli vs değil lakin verdiğin paraya iyi keyifler yaşatıyor.
Birde araçta turbo yok maksimum devirler torklar 7000 lerde başlıyor bu ne şimdi ya böle bir saçmalık olamaz.Motoru modifiye etmedikçe bi halta yaramaz bence.
Bu aracı alıcaklar kesin tavsiyem 2013 genesis coupedir.tasarımı kışkırtıcı motor 2.0 turbo 275 hp tork 350 idi sanırım birde kilitli diferansiyel var diye okumuştum.Alın size arkadan itişli gerçek coupe budur:)iç donanımları malzeme kalitesi gerçekten gayet güzel genesisin şu anki aracı bile.
Ayrıca:D:D hyundai genesisin bakım maliyetleri düşük hehe:) karar sizin:)