tr de r9 r11 lere uygun aynı marka yay amortisör varmı acaba alabilceğimiz bi satıcı ?
valla kardeşim ben aldığımda araç üzerinde vardı, coil-over'ları da rally'ci bir arkadaşımdan temin ediyorum, elinde 1 takım var başka yok maalesef...
Şehitlerimiz için yapılan konvoy günü garajımızdan bir poz...
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene...!!!
![]()
3 haziran 2012 drag'larından çekilmiş bir foto ve video,
video'daki kalkışta vites kaçırdım fakat finişe kadar kafa kafaya gittik, burun farkıyla m3 almıştı, vites kaçırmadığım kalkışta 3-4 boyla çok rahat geçtim...
http://www.youtube.com/watch?v=nZ6E9-cCL3w
Çok güzel bir araç maşallah. 3 sene önce araba alacağım zaman çok aklıma takılmıştı, başıma iş alırım diye çekindiğimden alamadım aracı. Değer veren birinde olması güzel gerçekten, tekrar maşallah![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
bu jantlar benım elımde vardı uzun bılseydımm uygun fıyaata ayarlarrdıkk ama hos olmuş maşalahh
teşekkürler arkadaşlar...
bende arkadaşlara bu konu da katılsam da zevk meselesi tabii
onun dışında jantlar nokta olmuş. benim de ileri de hedefim, speedline, oz racing veya compomotiveama inşallah bu ay yine oldukça özel sayılabilcek jant alıyorum bende
bakalım nasipse bir daha ki yaza senin arabaya motor olarak olmasa da görüntü olarak sıkı bi rakip geliyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)