jant yay tamamdır bu iş tamponlar plasti dip camlar film ustte bagaj hafif kamber![]()
jant yay tamamdır bu iş tamponlar plasti dip camlar film ustte bagaj hafif kamber![]()
- Yavaş yavaş yapacağız inş. 4 bijon meselesi bende de problem niye 3 bijon fabrikasyon hangi zihniyet çözemedim. 3 bijon MOMO'nun BBS kopyası jantını buldum 3-4 sokak ötede toros da adamla konuşacaktım araba satılıkmış zaten ben konuşana kadar gitti araba da jantlarda bulamadım ondan daha ama jant kapağıyla yapılabilir bişeyler sağolasın yorumun için weber nasıl bir etki yapıyor aracın üstünde ?
jantın oturduğu demir adı herneyse tornada 4 bijona cevirilebilir bişey mi?
- 4 bijona çevirenler var çevriliyor da sağlıklı olurmu onun şüphesindeyim. Porya diyorlar clio larınki önlere oluyormuş öyle duyum aldım, arka kampanalara hangi aracın uyuyor uyan varmı bilmyorum
Kazasız belasız. Samsun'da hangi köye gidip geliyorsun ? Samsun'un bir köyünde akrabalarımız var ondan sordum![]()
Aklıma gelen ilk şey kontak anahtarı olmadan silecek çalışırdı babam evdeyken devamlı açardım![]()
Beyaz rengi vardı bende bir zamanlar yayla yolları of of aklıma geldi şimdi rampalarda güzel tırmanıyordu torosss
heyt be araba sürmeyi torosta öğrenmiştim orjinal saklayın bence bu hali çok güzel![]()
Belki çıkma smart jantı uyar bijon aralıklarına dikkat etmek lazım..
maşallah kazasız belasız temiz ve orj.duruyor
maşallah. yaşına göre gayet diri. tasarımı da ne yalan söyliyim bir çok güncel modelden daha akıcı ve uyumlu hatlara sahip.
bunu varya amatisörleri bi 10cm yükseltecen, dişli lastikler, tepesine sepet üstüne yedek lastik ve 2-3 sis farı, harika olur. ciddiyim bu arada![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)