Dicek bişi yok masallah.
masallah fotolarda araçta 10 nmra..
Müzik sisteminde küçük bir değişiklik yaptım henüz resimler yok ama linkten bakılabilir![]()
sedan aracta hatcback keyfi (erhan yeşilmenderes) | Facebook
Uzun suredir guncel yapamiyorduk koca kis uykusunun ardindan komple detay temizlik yapildi tum yag su bakimlari yapildi yaza hazir bekliyor
Resimler icin bunlar ufak bi baslangic olsun asil suprizler yolda
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][url=http://hizliresim.com/ZNJmZg][/url[/IMG]
[IMG][/IMG]
Ara sıra görüyorum bu aracı, çizgileri olsun jantları olsun çok iyi duruyor. Maşallah Allah kaza bela vermesin. Sanki aksesuarlar biraz fazla kaçmış gibi ama zevk meselesi tabi.
Herşeyi ile mükemmel de benim anlamadığım şu ön farları illa farklı renk yapmak mı gerekiyor? OEM renk olsa çok daha kaliteli duracak kanısındayım. Bir de o silecek neden öyle yamukStanceWorks olayı mıdır bilemem ama göze hoş gelmiyor bu ikisi,ilk bakışta özellikle silecek çok göz tırmalıyor çünkü çok büyük. Geri kalan herşey için söze gerek yok, maşallah.
Sana oyle bir gelicemki koray resim cekmek icin beni bile parcalayacaksin)
Armalari seviyorum arkadaki ismimim bas harfi ondekilerde hediye hosuma gidiyor. Azda olsa bakarken icimdeki apachiyi hatirliyor ve kucuk bir tebessum ediyorum))
Ama farlari karartmamim acayip bi espirisi vardi bugun sabah yalan oldu hatta sabahtan beri bana kacan 300 dolarami yanayim istedigim seyin olmamasinami yanayim bilemedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)