maşallah KaDile Allah kaza bela vermesin abi =)
çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı maşallah KaDile Allah kaza bela vermesin abi =) Sağolasın çağlarım ALLAH kimseye kaza bela vermesin..
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Yarın akşam forumdan bir arkadaş(KAYA) ile aksilik olmazsa ***** yerde tanışacağız. Sizde gelin o zaman muhabbetin dibine vuralım, ne dersiniz ihtiyar başkanlar Tamam ben varım haberleşelim
.
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı roll yapacaksanız gelelim abi peruyla yarın, gelmezseniz bu akşam çıkarız çünki Dün akşam biz sıktık yunus her akşamda olmaz...yarın akşam ihtiyarlar gelirde gaza gelirsek sıkarız bir daha
tuncay Nickli Üyeden Alıntı Tamam ben varım haberleşelim Tamam başkanım arıyacam seni olumlu olsada olmasada
gelmek isteyen olursa alo yapsın, peruyle rex'i deneyecez gene
maşallah yandaki ile kıyaslayınca evet daha sert ve alımlı durğu kesin
artık corc-i zamanı cdti
tuncay başkan beni davet etmedi gelmem ben. KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Teşekkür ederim orhanım Tuncay başkan yerinde durmuyor sıkalım diyor sende ihtiyarlar grubunda olduğun için bir ara basalım. Gün ayarlayın
DRİLL Dr.Ecu
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı maşallah yandaki ile kıyaslayınca evet daha sert ve alımlı durğu kesin Köpekbalığı karaya indi katil bir görüntü vermeye çalıştık
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı tuncay başkan beni davet etmedi gelmem ben. Orhan baba davet eden benim yaw naza çekme kendini gel sende
pm atarsın baskan yeri saati sıkıntı yok KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Orhan baba davet eden benim yaw naza çekme kendini gel sende
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı pm atarsın baskan yeri saati sıkıntı yok ok
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı tuncay başkan beni davet etmedi gelmem ben. Orhan bey acaba cumartesi akşamı müsait olursanız bize ayıracak vaktiniz var ise sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız
bize her yol paris farketmez tuncay baskan.Seviyorum seni bunu biliyorsun tuncay Nickli Üyeden Alıntı Orhan bey acaba cumartesi akşamı müsait olursanız bize ayıracak vaktiniz var ise sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız
KD'nin yeni halini daha çok sevdim maşallahh tü tü tü
kip Nickli Üyeden Alıntı KD'nin yeni halini daha çok sevdim maşallahh tü tü tü Kem gözlere şiş diyorsun kısa öz Teşekkürler.
zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama oem far seviyoruz
Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama oem far seviyoruz oem de olacak tabiki ama değişiklikte iyidir şimdilik
Maşallah bu araç çok şanslı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları