Allah kaza bela vermesin. kırk 1 kere maşallah.
rengi çok iyimiş gerçektende güle güle kullanın
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
kazasız belasız kullan cok duzgun gorunuyor. ızımrde hıc gormedım bu aracı yenı mı getırdınız ızmıre
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Maşallah , Çok Çok İyi Duruyor
Teşekkürler güzel yorumunuz için jantlar şimdilik idareten ileride ebedi olarak kalması için 17"Motorsportlar ile inşallah değişicek
Aynen farklı bir renk Daytona Violet.Teşekkürler, aracımda spor yaylar var fakat ***** 19" jantlar olunca çok fazla basık olarak görünmüyor
Yekta Abi önceki m logosunun izi çok kötüydü çıkmayınca orjinaline yakın bir kaydırma yaptım ama en fazla bu kadar oldu, inşallah zamanla daha da düzene girecek abi diğerki düşüncelerin için
Teşekkürler, 17"jantlarla daha iyi düzene girecek
pusturmak
Pusmuş bir e36
İnşallah merakla bekliyorum..
Allah razı olsun Gürkan Abim, cümlemize inşallah.Jantlardan dolayı aynen abi bu kadar basık oluyor desem yeridir spor yaylarda üzerinde zaten, 17" takılırsa çok güzel görünecek de, dediğin gibi ofset olmayacak ofset olmadı mı vahşi durmuyor dediğin gibi, bakalım hayırlısı
Amin, cümlemize inşallah.Teşekkürler..
Teşekkürler..
Amin, teşekkürler..
Araştırmalarıma göre ben 5.sahibiyim. 3.Sahibi 98'de almış Haziran 2011'de İzmir Özdere'den bir arkadaşa satmış.Özdere'den de ben aldım.Şuan aracım Aydın'da plakasını değiştirmedim İzmir'de bilindiği için.3.Sahibi ile hala görüşüyorum, aracını geri istiyor o da, özlemiş ama sıkıntı yok emin ellerde
Teşekkürler..
Çok teşekkürler, Motorsport e36 için vazgeçilmez bir nimet![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)