Masallah, cekimler cok iyi
aracta fotolarda şiir gibi elinize saglık
cekimler hoş, ama biraz gözlerim detay çekim aradı, maşallah![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Detaydan kastınız eğer araç içi, motor içi vs. ise bikaç kare aldım fakat istediğim gibi olmadı. Detay için istediğim gibi, içime sinecek şekilde bi çekim yapmam için de daha fazla zaman gerekiyodu fakat zamanımız biraz kısıtlıydı o yüzden elimizdekilerle idare etmek zorunda kaldık![]()
Ama o arada şöyle bi ufak detayı çekmiştim
![]()
Çekimler çok güzel, daha doğrusu çekim açıları. Tez zamanda bi polarize filtre edinirsen çok rahatlatır şu gereksiz yansımalar konusunda.
Cekimler de, araba da, mekan da gayet basarili olmus![]()
Maşallah Çekimler Araç herşey mükemmel diğer çalışmalarınıza göre her çalışmada daha da iyi oluyorAracı Mart'ta Mersin'de görmüştüm tekrardan maşallah yeni çalışmalarınzı bekliyoruz
![]()
Teşekkür ederim
Öncelikle teşekkür ediyorum, polarize filtre alacağım fakat şuan makine ve lensleri satıp farklı bi ekipmana geçmeyi düşünüyorum o yüzden boşa masraf etmek istemiyorum
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim, daha farklı mekanlarla, daha farklı araçlarla tekrar karşınızda olucam![]()
mekan arac acılar cok guzel olmus, ellerıne saglık.
yapıcı bı elestırı olarak kabul edersen eger pespese benzer acılardan fotograflar bıraz fazla gıbı geldı bana. farklı acılardan cekım olursa veya buraya album seklınde paylasırken fotografları benzer acıları alt alta koymamaya ozen gosterırsen daha şık durabılır bence.
emegıne saglık kardesım.
eline sağlık yavrum döktürmüşsün yine
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Eleştirinizi bundan sonra yapacağım çekimlerde dikkate alıcamAslında elimden geldiğince o şekilde yapmaya çalışıyorum fakat bu çekimi tek başıma yaptım sayılır ve zamanımız baya bi kısıtlıydı malesef. O yüzden hem aracı her poz sonrası farklı bir şekilde yerleştirip hemde farklı açılardan fotoğraf çekmek için daha fazla zaman gerekiyordu ama ben zamanı biraz daha idareli kullanmaya çalıştım ondan dolayı bahsettiğiniz gibi benzer pozlar ortaya çıktı
Çok teşekkür ediyorum eleştriniz ve yorumunuz için
Teşekkür ederim![]()
Camlar kapalıyken çok fena durmuş, sigara yaktım![]()
olumlu yaklasımın ıcın ayrıca tebrık ederım, bazı arkadaslar olayı gurur meselesı halıne getırıyorlar![]()
dergiden de takıp edıyordum senı zaten , ama sanssızlık dergı kapanmıs galıba
Aynen camlar kapalıyken fenaa
Ya gurur yapılacak birşey yokki bundaFotoğraflarımı bu gibi platformlarda yayınlamamın amacı kendi gözümden ziyade sizlerin de gözünüzden eksiklerimi görmek, eleştrilerinizi dikkate alarak daha iyi işler çıkarmak. Burada eğer bir çalışma, bir araç vs. gibi şeyler yayınlıyorsan, eleştrilere de açık olman gerekiyor.
Evet TuningTürkiye dergisiyle çalışıyorduk fakat geçtiğimiz aylarda malesef kapandı dergi, şuan tek başımayımÇok teşekkür ederim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)